Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nie widziałem tego nigdy na żadnym forum, ale czy jest mozliwość aby zrobić tak że poprzez @Siwy blabla // na SB Można było wysłać to jako szept tylko do jednego uzytkownika? Czemu to ma służyć? Większość osób nie lubi gdy sprawy prywatne załatwiane są na SB, i regulamin też o tym mówi. A każdy wie jak to jest odpisywanie na PW... trzeba ślęczeć i więcej się męczyć, a tak to można byłoby załatwić na SB poprzez to @nick tekst . Fajna propozycja, ale nie wiem czy jest taka modyfikacja / opcja /plugin, czy jak to się nazywa. Ty karol, masz te swoje angielskie IBP i tam możesz poszukać tych up - modyfikacji Czy coś takiego jest wgl. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja widziałem to na innym forum i powiem że dobre jest. Jesli tutaj byłaby taka możliwosc to proponuje dodac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Również widziałem i nawet korzystałem. Dobry pomysł i mam nadzieje że takie coś zostanie dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 680 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Jestem na tak. Dobry pomysł, przydatne i w niczym nie będzię przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Na TAK. Bardzo dobry pomysł, nie zaszkodzi dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Pluginu chyba na to nie ma, bo szukałem po forach IPB, po polskim i anglojęzycznym i niestety nie znalazłem. Możliwe, że po prostu źle szukałem, albo trzeba to jakoś ręcznie ustawiać, ale Karol nasz znawca, da sobie radę Co do pomysłu hm... Nie jest najgorszy. Można by coś takiego dodać, na pewno lepsze niż odsyłanie każdego na PW, bo ma jakąś sprawę do załatwienia, która zajmie raptem 4 minuty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Zdarzyło mi się raz to usłyszeć i powiem, że takie coś tutaj mogło by powstać. Oczywiście jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Na ktorejs z konkurencyjnej sieci widzialem czat na wzor tego z FB. To rowniez opcja godna polecenia, ale nie wiem jak wyglada to od strony techincznej i czy istnieje mozliwosc takiego na naszym forum. Edytowane 21 Października 2015 przez HARD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jak dla mnie dobry pomysł, z pewnością ułatwi to i skróci czas ociekawiania w przypadku np. Gdy mamy do kogos sprawę itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Na TAK : będzie bardzo przydatne i ułatwi rozwiązywanie problemów i jakichkolwiek spraw. Nie będzie w niczym przeszkadzać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dobra sprawa, przynajmniej nie będzie spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 941 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nie ma czegoś takiego jak prywatna wiadomość na SB, bynajmniej ja nie widziałem nigdy takiego czegoś nawet na oficjalnej stronie IPS, więc nie jest to dostępne, nawet na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 941 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi