Corin 2 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) 1. Nick:Corin2. Imię:Dominik3. Wiek:164. Znajomość AMX (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Corin/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Dominik i pochodze z okolic Wrocławia. Moje zainteresowanie to informatyka oraz sport. Moje hobby to gry komputerowe, pilka nozna/reczna.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jestem czesto na serwerzy kiedy ktos lamie regulamin a nie ma adminow i psuje to gre normalnym gracza.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:11604563711. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4h dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): robocze 13-22 weekendy 10-2213. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak wiele razy Edytowane 20 Października 2015 przez Corin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Na NIE, nie widzę, żebyś zgłaszał kogokolwiek na forum, na którym jesteś bardzo mało aktywny. Musisz więcej pracować, żeby zostać adminem. Edytowane 20 Października 2015 przez nukkuA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 ehh, czekałem 2 dni aż coś poprawisz nadal 3 posty i nie cale chyba 6h na forum czekam aż to poprawisz wtedy pewnie zmienię zdanie a tym czasem jestem na Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jestem na nie. Mało siedzisz na forum popraw aktywność na forum i będę na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Powinieneś częściej odwiedzać forum. Myślę że to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości. Pisząc podanie miałeś 3 posty. Wczoraj również miałeś 3 posty i nagle dziś w pare minut nabiłeś 10 postów i myślisz że już dostaniesz Admina? Posiedź na tym forum, poudzielaj się, wnieś coś pozytywnego... Na nie... http://forum.cs-classic.pl/topic/39713-wz%C3%B3rwymagania-podanie-na-admina/ Wymagania: 1. Ukończone 16 lat 2. Spędzone 20 godzin na serwerze 3. Zachowanie kultury na serwerze 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) 6. Posiadanie mikrofonu 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) Podanie natychmiastowo zostanie odrzucone gdy: 1. Osoba nie wykazuję się kulturą osobistą 2. Osoba składająca podanie wypowie się pod nim ~ służy do tego opcja edytuj 3. Namawiano osoby trzecie do wypowiedzi w podaniu 4. Brakuje jakiegokolwiek podpunktu we wzorze Edytowane 22 Października 2015 przez Puchatkowy Alkoholik☺ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Myślę że po poście Puchatkowego nie muszę nic dodawać.Podanie odrzucam,zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi