Adek. 14 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Witam zauważyłem kilka bugów na serwerze: 1 Zbugowane CT: kiedy przechodziło się mapę to CT zahaczało o CT i się nie dało grać po jakimś czasie to się naprawiło 2 Ścina grę nie wiem czy to tylko u mnie ale jak zostało TT i ostatni gracz z CT i jeżeli TT zabiło CT to przycina grę 3 Mapa deathrun_av2009_recolored-ez większość graczy która została wylosowana do TT to ginęła 4 Brak map deathrun_bhopz_v2 deathrun_unknown-area deathrun_astro Edytowane 23 Października 2015 przez Adek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Potwierdzam te buki są denerwujące. Możecie coś z nimi zrobić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jestem za naprawieniem tych bugów wiele razy tak samo mam jak adek . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Mogę potwierdzić: 1,2 i z 3 dr_astro, reszty nie widziałem. Ale tak, zdałoby się to naprawić. Edytowane 24 Października 2015 przez WildFire 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 1 Zbugowane CT: kiedy przechodziło się mapę to CT zahaczało o CT i się nie dało grać po jakimś czasie to się naprawiło Nie powinno się to już zdarzyć, w razie czego proszę o informację. 2 Ścina grę nie wiem czy to tylko u mnie ale jak zostało TT i ostatni gracz z CT i jeżeli TT zabiło CT to przycina grę Zobaczę, co da się z tym zrobić, w najbliższym czasie postaram się to załatwić. 3 Mapa deathrun_av2009_recolored-ez większość graczy która została wylosowana do TT to ginęła 4 Brak map deathrun_bhopz_v2 deathrun_unknown-area deathrun_astro Mapa deathrun_av2009_recolored usunięta. Mapy deathrun_bhopz_v2, deathrun_unknown-area, deathrun_astro dodane z powrotem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi