Aye 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Prace : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 jak dla mnie te prace mają za duży przepych wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Mmmm Cryssis Dobra Gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Przekontrastowane, za dużo kolorów. Napisy wielkie, aż rażą po oczach. Popracuj nad techniką bo żadna z nich nie jest wykonana dobrze. Ćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 O matko! Przesadziłeś z dodatkami, ewidentnie. Za duży przepych w pracach, nie można znaleźć głównego tematu. Napisy są złe pod względem wielkości oraz kolorystyki. Za duża różnorodność barw. Rendery są słabo widoczne. Popracuj Dla ulepszenia pracy, możesz przeczytać mój poradnik na forum o sygnaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Słabo, jedynie nr 8 dość ładnie wygląda. Na reszcie rendery słabo widać i kolorów za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 W sumie w 8 sygnaturze rendery są źle wklejone. Widać, że zmienił tryb mieszania na nakładkę lub coś w tym stylu,bo twarze są jakby wycięte w środku.. nie wiem jak to określić. Po prostu mają przybraną kolorystykę etc. tła. Napisów w ogóle nie widać. W 6 i 7 obrazek jest za bardzo spłaszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi