Avirama 5 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Imię:Maciek Wiek:16 Kontakt: Twój nick na TS3:Avirama Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Ponieważ serwer wydaje się ciekawy i chcę pomóc w rozwoju serwera Kontakt z administracją: (w skali 1-10):7 Ile czasu spędzasz na TS3:5-6h dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?:Tak Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Potrafię banować dodawać rangi, itp jestem kulturalny Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie)ół na pół 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Przykro mi, jestem na nie. Jak na razie nie potrzebujemy więcej adminów, w zupełności nas wystarczy. Poza tym, jesteś z nami zbyt krótko oraz nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jestem na nie, ponieważ: Osobiście na serwerze Cię nie widziałem. Masz 10 postów na forum.. z czego ostatni z 17 styczeń 2015 - 11:47 Podanie mało przekonujące. Jest już dużo adminów na TS'ie, i tyle wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Jestem na Nie! Powody: - "Jakie masz doświadczenie: Umiem banować [...]" To mi dopiero doświadczenie... - Bardzo krótkie podanie - Posiadasz Admina na innym TS3 - Brak podanego kontaktu - Mało napisałeś dlaczego Ty. - Brak 35 postów na forum - Czas na forum to 5h - Konto dla podania - Znajomość ts3, możesz napisać co potrafisz? - Niemożliwe, że siedzisz 6h dziennie na TS. - Administracji jest dużo... - Nie widziałem Cię na TS3. - Dalej mam wymieniać? Edytowane 24 Października 2015 przez GrzechuNorth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jestem na nie. Kim ty jesteś? Podanie napisane bardzo słabo. Jest już wystarczająco dużo adminów,którzy są cały czas online i rzadko nie ma żadnego admina na TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 na nie. siedzę w ciągu dnia dużo na ts, i nie widziałam Cię jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jestem na nie. - Nie kojarzę Cię z serwera.- Bardzo małe doświadczenie. - Nie spełniasz wymagań odnośnie postów itp. - Masz admina na innym ts'ie, co też wpłynęłoby na to, że nie poświęcałbyś wystarczającej uwagi i czasu dla tej sieci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi