MajuN 682 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Witam, Cześć, Siemanko. Z tego co zauważyłem jest nas tutaj kilka lub nawet kilkunastu którzy grają w lola, w cs'ie mamy swój team, a co powiecie na stworzenie go również w Lidze ? Wychodzę z tą inicjatywą, gdyż z tego co widziałem do tej pory za dużo osób się nie zaangażowało a zawsze wspólne granie jest mile widziane. Na poprzedniej serwerowni sam w czymś takim uczestniczyłem i myślę, że gdybyśmy coś takiego zrobili z czasem mogłoby coś z tego być. Jeśli ktoś jest chętny spróbować, i ma czas jak i ochotę poświęcić 2-3godzinki na grę z 2 razy w tygodniu to bardzo zapraszam. Osoby chętne proszone są o napisanie w poście lub do mnie na priva. Czekam na wasze zdanie jak i może lepsze pomysły. Pozdrawiam. Edytowane 27 Października 2015 przez MajuN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja chętnie dołącze do Ligi Cs-Classic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja również chętnie zagram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Też chętnie zagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Temat przypięty. Wiesz gdzie mnie szukać jakby co, masz mnie na steam i w grze, w znajomych. Jakby co, będę miał czas, to mogę się przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Świetny pomysł! Też mogę się przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) No no, jest was więcej niż się spodziewałem. Zatem biorę się zaraz za zakładanie drużynki. Jako, żeby nie robić większego spamu w dziale, czekam na zaproszenia. Na Nordicu mam tylko jedno konto na którym wbijam golda bo skin # cebula xD Ale myślę, że z takim champ poolem co posiadam spokojnie damy radę. Nick; MajuN Edytowane 27 Października 2015 przez MajuN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Ja również mogę zagrać z ts'em Nick:Troluuu3 Edytowane 31 Października 2015 przez M@jki H@rdcor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Po półtora tygodnia dostałem 2 zaproszenia do znajomych, rozumiem, ze większość osób napisała tylko by nabić sobie kolejnego posta ? Ciekawie Edytowane 6 Listopada 2015 przez MajuN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Myślałem że cie zaprosiłem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Myślałem że cie zaprosiłem ^^ To nie myśl, tylko zapraszaj Ten sezon kończy się za 4 dni, myślę, że na next sezon będzie można powalczyć o jakiegoś gold'a, o ile znajdą się chętni, na ten moment, można powiedzieć, że pewne są trzy osoby, MajuN, M@jki (tak mi się wydaje) oraz ja, w miarę dostępności. Potrzebne są jeszcze z 2 osoby, to będzie można coś wspólnie "podziałać", ale wiadomo, że zapraszamy większą liczbę osób, do wspólnego reprezentowania naszej sieci na summoner's rift! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Z chęcią spróbuje. Nick: Pielgrim Wasze zdrowie ! :pije: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jeśli się wszyscy zbierzemy to pogram , zaproś do teamu nick "semigamer" serwer EUNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 No właśnie, może dzisiaj się zbierzemy wieczorem i coś zagramy ;D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 No to dodawaj do znaj , mozna ugrać!. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Zapraszać, Jotacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja dzisiaj spokojnie do północy mogę grać, tak więc MajuN masz mnie w znajomkach, wiesz co zrobić jak będzie ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja również mogę zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Nick Smasu mogę na supa Grać bo najlepiej tam gram Masek ma mnie już dodanego chyba xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacyk 15 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Bede mogl z Wami ugrac jakos po weekendzie, na aktualnym koncie platyna V, a poprzednie sprzedane, tez jakies platyny nie platyny. Fajnie by bylo gdybym dostal jakiegos suppa, jungle lub adc nick: mexVi Edytowane 18 Listopada 2015 przez kacyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja dopiero s4 ale mógłbym pograć ^^ sho3xy jakby ktoś chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Tak dużo osób a zaproszeń dalej nie widzę xD Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba założyć 2team albo grać mixy 10 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Może pora spojrzeć na zaproszenia w grze, bo np ja wysłałem ci już wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Zagram z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshimura 6 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jestem za zagraniem współnych meczy ;D (nie gram jeszcze raniknów bo nie mam 16 postaci ale do tego się dojdzie) 30Lvl, nick Yoshimurai często gram Teemo praktycznie to zawsze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi