groszek. 3 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nick:Groszek#BoskiMarianPowód rezygnacji:chce zrezygnować z admina na CODMODZIE ponieważ mam teraz dużo mniej czasu na granie na serwerze i nie jestem w stanie być wtedy kiedy jestem potrzebny, a jak już znajde czas na cod moda nie chce cały czas pilnować serweraCoś od siebie:Sprawy rodzinne i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Szkoda, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Powodzenia. 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Powodzenia dalej zią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 3maj się i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Szkoda i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi