Adzik 0 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 1.Twój Nick: ADZIK 2.Nick admina/gracza który zawinił: doktor hajs 3.Admin/Gracz : doktor hajs 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 30.10.15 okolo 21:10 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): bogus, zabijaczka, terminator 7.Opis sytuacji: witam, siedziac przy csie na trejnie gracz o nicku dece mial do mnie spine wiec odreagowalem na nim slownie w naturalny sposob. Dostalem bana na godzine za kulture bedac ofiarom ataku ze strony dece... admin uwaza ze ja odnioslem sie slownie niestosownie do innego gracza. to chyba jakies jaja, sa rowni i rowniejsi ? Prosze o konsekwencje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) hehe A wiec tak. Pan Adzik dostal (tylko) bana na godzine (bo niestety przycisnelam inny przycisk..) za to, ze gdy stanelam za smietnikiem koło odnogi powiedzial przez mikro mniej wiecej tak " cipa chowa sie za smietnikiem" (to chyba mial byc taki zarcik..), a gdy gracz Zabijaczka zwrocila mu uwage powiedzial do niej mniej wiecej "zamknij sie mała dziwko". Pomimo, ze jest to gra nie bede tolerowac takich słow do mnie i przede wszystkim do dziewczynki max. 13sto letniej. Jest to brak jakiegokolwiek poziomu, zeby sie odzywac tak do płci pieknej. Nie bede tego nigdy akceptowac ani w zyciu, ani w grze. Troche szarmanckosci koledzy, bo jednak przez gre rowniez mozna zauwazyc kto na jakim jest poziomie i ile ma w glowie. DOMAGAM sie bana na min. 1 dzien. Edytowane 30 Października 2015 przez doktor hajs 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Na Twoim miejscu Adzik bym przeprosił i skończył ten teatrzyk. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Niestety AdziK słyszałem to i przeklinałeś do tego dobór słów był na niskim poziomie Lubie Cię stary ale czasami lecisz z językiem Przeproś Doktorka bo nie masz racji, a ona mogła Ci dać tego bana (po za tym przynajmniej ochłonąłeś). Pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam, nie bylem świadkiem zajścia ale zostałem słuchaczem wszystkich stron i elokwentnie podchodząc do tematu po konwersacji z min. Hajsikiem/Adzikiem uważam ,że Marta łagodnie potraktowała adzika za tak ironiczne i prostackie zachowanie z jego strony mam nadzieje ze przemyślał i wyciągnie wnioski, socjalizacja na niskim poziomie i cechy nabyte przez rówieśników plus negatywne emocje powodują właśnie takie zachowania. Odwołując się do konwersacji z adzikiem twierdzi ,że nie odnosił się do doktorki i zabijaczki jego wypowiedz była skierowana do Dece argumentując iż nie miał jak wyzywać osób trzecich bo automatycznie dostał bana. Z mojego dochodzenia i przemyśleń wnioskuje ze podczas szturmu nawału gniewu w relacji słownej poszczególne strony mogły przypisać sobie te słowa wynikające z niepoczytalnej moralności ludzkiej albo co gorsza jej braku. Wnoszę prośbę o zamkniecie tematu i pogaduchy przy cieplej czekoladzie, rozmowa zawsze pomaga oczywiście mam nadzieje ,ze osoby dotknięte, urażone + osoby atakujące nie uniosą się własną godnością i usłyszą słowo "przepraszam" W moim przypadku było ciężko dobrać słowa do tej sytuacji ze względu na fakt ,że wypowiadam się w sprawie Kolezanki/Kolegi a przede wszystkim mam nadzieje ,że ostatni raz coś takiego widzę!!!! /Pozdrawiam Andrzej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Tak jak napisał Andrzej. Proszę o załagodzenie konfliktu. Adzik mam nadzieję, że przeprosi za swoje słowa. Sprawę uważam za wyjaśnioną. Zamykam. Jeżeli ktoś się nie zgadza z tym zapraszam na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi