NeO12 369 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Witam. Jako iż przyjmowaliśmy niektórych adminów na okres próbny chciałbym się dowiedzieć od was co o nich myślicie. Mieli wystarczająco dużo czasu aby się wykazać. Pierwszy będzie Zyguś Edytowane 31 Października 2015 przez NeO12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czesto widoczny na serwerze Widac po GT. Ogarnia wszystko . Ogolem bardzo dobry admin ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Często gra, ogarnia, spoko admin :] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zyguś zostajesz na stałe. Gratuluję Funny Puma ^^ i Slide są na okresie próbnym, ale mają jeszcze czas na wykazanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Proszę o opinię Funny Puma ^^ i Umciak * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 no to Puma-Dobry admin na u@ troche pózno odpisuje ale to ujdzie jest ogarnięty umie banować bo go nauczyłem i jest ogarnięty szkoda tylko,że słabo gra a co do Umci to nie wiem bo nie widuje go na serwerze myślałem,że nie ma admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 FunnyPuma ^^ - Hmm jest adminem ? nie wiedzialem no w zasadzie cos slyszalem ale nie widziałem go w akcji może dlatego że prowadzimy poscig w topce niestety nie wiem Umciak - Na początku był codziennie miło sie z nim grało robił dobrą robote na serwerze pomagał graczą ... aa teraz Umciak co robisz ? gdzie jesteś ? od pewnego czasu w ogóle nie spotykany musisz wziąść sie za siebie i ponadrabiać aktywność chyba że masz powód twojej nieaktywności ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 FunnyPuma ^^- zostajesz na stałe Umciaak *- dostajesz okres próbny 7 dni na poprawę aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Admini na okresie próbnym mieli czas na wykazanie się. Proszę o opinię Korcikoo, aze, Sobczakoo, Miczu Każdy nie wymieniony Admin ma się wypowiedzieć na ich temat. Lemiwiki także. Edytowane 22 Listopada 2015 przez NeO12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Korickoo-Dobry admin ładnie banuje zna się na robocie. Sobczakoo- Ogarnia ale nie wiem dokończa czy zna dobrze amx Aze-Też ładnie ogarnia i dobrze rozróżnia czity Miczu- rzadko go widze nie zna dobrze amx pyta się na u@ czy ma banować czy nie powinnien sam wiedzieć nie raz mu pomogę dlatego dałbym mu dodatkowy okres próbny na max 5 dni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Korcikoo: Ogarnięty admin, zna regulamin i dobrze się sprawuje + jest bardzo aktywny Sobczakoo: Również ogarnięty,lecz czasem nie wiem jak ma postąpić , lecz jak ma jakieś wątpliwości pyta się na u@ + jest bardzo aktywny Aze: Rzadko go widuję więc nie mam o nim zdania Miczu: Nie za dużo go widuję trochę nie wie jak postępować czasem ale wtedy pyta się na u@ Edytowane 22 Listopada 2015 przez lemiwiki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Korcikoo - Dużo gra, zna regulamin, jest ogarnięty Sobczakoo - Ogarnięty, aktywny w razie wątpliwości pyta się na u@ aze - Ten już trochę mniej gra, brak zdania o nim Miczu - Trochę mało go widuję, gdy nie wie jak postąpić pyta się na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Korcikoo - Spoko, ogarnia ;] Sobaczakoo - Wszystko dobrze, ale nie wiem jak z AMX aze - ogarnia, spoko jest ;] Miczu - mimo iż, ja sama dużo nie gram, nie widuje go za często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ok. Dzięki za opinie Korcikoo i Sobczakooo zostają na stałe. Miczu i aze dostają okres próbny 5 dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ok. Ostateczny okres próbny aze i Miczu się skończył, liczę na opinię każdego admina i mojego zastępcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Miecznik dobry admin czesto go widuje, sprawuje sie dobrze Co do azego no tu juz o wiele gorzej. Gt azego takie slabe miecznika spokospoko Edytowane 27 Listopada 2015 przez CREATIVE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Miecznik- ogarnia, z tą aktywnością to tak rożnie bywa, jest z nim atmosfera aze- od przedłużenia okresu próbnego, nie widziałem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Mam tylko 2 Adminów ? Widzę, że śledzicie dział.. Zamykam jutro o 17:00 do tego czasu licze na wasze zdanie tylko o aze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobczakooo12 11 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Aze- Wcale go nie widziałem od czasu przedłużenia okresu próbnego Edytowane 29 Listopada 2015 przez Sobczakooo12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czemu kazesz opisać kogos kto ma nb??-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dzięki creative, sam nie wiedziałem, że ma nieobecność, lemiwiki zapomniał tego napisać w liście adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Proszę o opinię CREATIVE. Zgłosił nieobecność, ale własnie skończył mu się okres próbny. Tutaj proszę zastosować się do wzoru, ponieważ jest on straznikiem nie adminem. Wzór Twoja opinia: Jesteś za tym by został awansowany na admina ? (TAK/NIE): Jeśli będą głosy na NIE CREATIVE zostanie strażnikiem i może awansuje go jak będzie się starał, chyba że będą negatywne opinie na jego temat to zostanie wyrzucony. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez иєσ™ Przypominam, że każdy admin ma wyrazić swoją opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Proszę o opinię CREATIVE. Zgłosił nieobecność, ale własnie skończył mu się okres próbny. Tutaj proszę zastosować się do wzoru, ponieważ jest on straznikiem nie adminem. Wzór Twoja opinia: Jesteś za tym by został awansowany na admina ? (TAK/NIE): Jeśli będą głosy na NIE CREATIVE zostanie strażnikiem i może awansuje go jak będzie się starał, chyba że będą negatywne opinie na jego temat to zostanie wyrzucony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowBiceps 5 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Twoja opinia: Ogarniety zna regulaminJesteś za tym by został awansowany na admina ? (TAK/NIE): TAKиєσ™: Uzupełnij wzór Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Pixelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Twoja opinia:Jestem na tak ponieważ chłopak się zmienił przestrzega zasad regulaminu jest kulturalny przyda się w naszym gronie adminów.Jesteś za tym by został awansowany na admina ? (TAK/NIE):Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi