FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Twoja opinia: Ogarnięty, zna regulamin, kulturalny, przyda się kolejny admin, jak wiadomo adminów nigdy za wiele .Jesteś za tym by został awansowany na admina ? (TAK/NIE): TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobczakooo12 11 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Twoja opinia: Ogarnięty, zna regulamin, aktywnyJesteś za tym by został awansowany na admina ? (TAK/NIE): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 CREATIVE zostaje awansowany na Admina CoD 201 LvL. Gratuluję ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dziękuję za wasze zaufanie po ogarnieciu tego tygodnia postaram sie go nie zawieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kolejnym adminom skończył się okres próbny i proszę o opinię ich.The_GanjaMan_PL, pixelek pixelek ma nieobecność więc na razie proszę o opinię tylko The_GanjaMan_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Ganja dobry admin zna kilka komend ogarnia, ale jego niektóre wybryki wątpliwe ... ciężko go ocenić ale raczej podsumowując wszystkie + i - na awansowanie go na pełnoprawnego admina. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez CREATIVE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Twoja opinia: Ganja- admin dobry, ogarnia(często się go dopytuje o TXT:d), wchodzi jak są zgłoszenia, niczego nie lekceważy, czasem nadużywa admina, ale cóż... Każdemu się zdarza Jestem za Awansem ^^ O Pixelku się wypowiem, że jest dobrym adminem, wchodzi jak się zgłasza na u@, panuje nad sytuacją serwera, jak nie miał nieobecki to GT ++++++(WIELKI +) Awans ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ganja ogarnia zna się na robocie is ok to samo pixel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jestem za awansem ogarnia i ogolnie jest spoczko;) na początku mielismy "kose" ale juz doszliśmy do porozumienia;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Pixel Hmmm złego słowa o nim nie powiem bo się nie da ogarnia wszystko na + frekwencja też (oprócz ostatniego zwolnienia) Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 The_GanjaMan_PL i pixelek zostają na stałe. Gratuluję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Kolejnym adminą skończył się okres próbny proszę o wyrażenie swoich opinni na ich temat: PumasS i Question?;3 Edytowane 30 Grudnia 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) PumasS - fajny człowiek, dobry admin, ogarnia Question - trochę rzadziej na serwerze niż Pumas, ale za to idzie się z nim dobrze dogadać i pośmiać się z czegoś Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Korcikoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 PumasS - Wbija, ogarnia (lami) dogadujemy się jest okej. ZA Question - Ehhh... Rzadko wbija nagina regulamin (w postaci kickania admina) często nie robi dowodów przy banowaniu za czity, nabija obecność na spectach. Za przedłużeniem okresu (jeszcze 1 szansa). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Obydwoje ogarniają znają regulamin nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 PumasS to bardzo dobry admin. Można z nim normalnie porozmawiać i ogarnia większość. Question - z tobą już tak dobrze nie jest. Składasz podania na FFA, zamiast postarać się tutaj i mieć lepsze GT, co do ogarniania to za bardzo nie mogę powiedzieć, bo nie widziałem cię w "akcji" Podsumowując PumasS-Ja bym przyjął na stałe, Question-przedłużyć okres próbny o 5 dni, żeby mógł pokazać czy mu zależy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Pumass spoko ogarnia wszystko mily uprzejmy idzie sie dogadać. Question ... Twoja aktywność jest dobra ale ... wiesz o co mi chodzi niby siedzisz na servie a i tak musialem Ci pisac na steamie o cheatach -_-, lubie Cię i szanuje ale na admina sie nie nadajesz do czasu ogarniecia aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 PumasS: zostaje na stałe Question?;3: dostaje 7 dni okresu próbnego. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi