Wiki >:< 7 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) 1. Nick:Wiktoria ;3 2. Imię:Wiktoria 3. Wiek:15 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie ;c 6. Składka (tak/nie): Pewnie tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Wiktoria%20%3B3/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem miłą i Kulturarną osoba lubie pisac i suchac ludzi i muzyki :} 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Jestem miła i kulturarną i dobra osobą lubie pomagać Gram na serwie troche duzo i widzie ze duzo osob łamie regulamin i jest tez duzo citerow chce zeby nie bylo ich i fajnie sie grało :} 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: z 5/6 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze od 15/24 zalezy od szkoły mam tez zycie prywatne itp a weekendy to od 10/24 tez mam swoje zycie :} 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 3/4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 31 Października 2015 przez Wiki >:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
√D@mini∆a 0 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Na nie za malo. Jestes z nami xd zreszta ja tez ¶Π Gt bardzo slabe Czekamy na innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Oj na Nie. Brak mikrofonu Ortografia leży i nie wstaje. I to "suchać" już widzę 2 raz u Ciebie. Brak steam. Dosyć słabe GT ale to łatwo można nadrobić. No i nie spełniasz jeszcze kilku wymagań. Spróbuj za jakiś czas xD Edytowane 31 Października 2015 przez MajuN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Na nie. Brak mikrofonu Mało rozpisałaś się Brak steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Jestem na NIE. - Słabe GT. - Klamiesz ponieważ w punkcie 11 napisałas że możesz serwerowi poswiecic 5/6 godzin ale jak na razie to ja takich godzin nie widze w GT. - Mikrofon - Punkt 9 nie jest dobrze rozpisany. - Kolejnym twoim minusem jest kulturka, czasami widze na na sayu/u@ jak cię ponosi. - Nie posiadasz 10 postów na forum. Na razie twoje podanie mnie nie przekonuje, spróbuj za jakis czas. I zrob to co napisałem wyżej to będe na tak. Edytowane 31 Października 2015 przez rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Również na nie. Za mało grasz, w GT masz dni puste. Popraw aktywność na serwie i forum i będę na tak. Co do mikrofonu po co on komu na codzie? Jest on potrzebny na jb a nie tu. Dawanie nie za mikrofon to głupota. W sprawie kultury nie ma jakiś strasznych problemów. Każdemu się zdarza. A ogólnie przydałoby się paru adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jestem na NIE - Mikrofon - Słabe GT - Za mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi