pyńka 2 434 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Zauważyłam, że dużo ludzi wkleja do statusów cytaty, które wpadły im w oko, a może w ucho? Pomyślałam, że można utworzyć nowy dział poświęcony właśnie cytatom. Osobiście bardzo lubię czytać co ludzie umieszczają w swoich opisach i wydaje mi się, że stworzenie takiego zbiorowiska tych wszystkich myśli nie byłoby takie złe. Można by podzielić to na poddziały, tak jak w dziale " Muzyka ", np. z książek, z filmów, z utworów muzycznych itd.. Jeśli miałoby coś takiego powstać, to proponowałbym kilka rzeczy, mianowicie mały regulamin do tego działu czyli "Do cytatu musi być podane źródło/nazwa autora itp. z którego czerpiemy fragment" Żeby posty się nie nabijały Każdy użytkownik może dziennie dodać po 3 cytaty (żeby nie było zaśmiecania na forum + że w cytatach mogą być słowa niecenzuralne (tu: przekleństwa), ale wiadomo bez przesady. Do całego pomysłu jestem na tak, sam bym coś poumieszczał Dobrze, że napisałeś o tych postach, też miałam zaproponować żeby nie się nie nabijały, ale wyleciało mi z głowy. @GryTrean dobrze mówi. Można napisać temat w Pogaduchy i będzie ok. Pewnie, tylko w tym dziale ten poddział szybko zniknie, tak mi się wydaje.. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Q♥een Besiałke 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ogólnie fajny pomysł ale wydaje mi się że wystarczył by temat w hydeparku, cały dział to moim zdaniem troche przesada. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jeśli miałoby coś takiego powstać, to proponowałbym kilka rzeczy, mianowicie mały regulamin do tego działu czyli "Do cytatu musi być podane źródło/nazwa autora itp. z którego czerpiemy fragment" Żeby posty się nie nabijały Każdy użytkownik może dziennie dodać po 3 cytaty (żeby nie było zaśmiecania na forum + że w cytatach mogą być słowa niecenzuralne (tu: przekleństwa), ale wiadomo bez przesady. Do całego pomysłu jestem na tak, sam bym coś poumieszczał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 @GryTrean dobrze mówi. Można napisać temat w Pogaduchy i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Na TAK, ale tak jak wspomniał GryTrean - wystarczy temat, nie trzeba tworzyć całego działu Te zasady co Paweł podał są w porządku, teraz tylko czekamy na opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbny Może i będzie ciekawe, ale ja myślę że zbędne Edytowane 31 Października 2015 przez NexT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A ja jestem na tak. Nie widziałam jeszcze takiego działu na innych forach, zawsze to coś nowego. Sądzę, że będzie sporo osób, którzy się zainteresują działem:) w każdym bądź razie, ja na pewno! Co innego temat w hydeparku, który prawdopodobnie szybko zniknie/przepadnie na dole a co innego dział, dzięki czemu będzie to wyglądać ciekawiej/profesjonalniej 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ja w sumie jestem na TAK. Tak jak kolezanka wyżej napisała zawsze to cos nowego. Mysle że jesli by w tym dziale posty by były naliczane to ten dział napewno nie stał by pusty, ale proponuję jednak zrobic tak aby nie były. Bo będzie wielki syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jestem za dodaniem, ale w dziale pogaduchy. Nie ma sensu tworzyć nowy dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jestem za tym co Besiałke, czyli dodanie poddziału w Pogaduchach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Robienie tego jako dział jest bezsensu, bo wyjdzie tak, że jeden cytat = jeden temat, no to zrobi się jeden wielki spam i będą komentarze do tych cytatów, a to zamieni się w nabijanie postów, a nie komentowanie. Można zrobić to tylko jako temat i go przykleić do pogaduch, tak jak jest to w przypadku "Pokażcie swoje mordeczki" Wtedy komentowanie wyglądałoby następująco: Jedna osoba daje cytat, druga odpowiada swoim cytatem. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Robienie tego jako dział jest bezsensu, bo wyjdzie tak, że jeden cytat = jeden temat, no to zrobi się jeden wielki spam i będą komentarze do tych cytatów, a to zamieni się w nabijanie postów, a nie komentowanie. Można zrobić to tylko jako temat i go przykleić do pogaduch, tak jak jest to w przypadku "Pokażcie swoje mordeczki" Wtedy komentowanie wyglądałoby następująco: Jedna osoba daje cytat, druga odpowiada swoim cytatem. To jest chyba najlepsze wyjście. Przemyślałam to i w końcu jak będziemy aktywni to temat nie zaginie zbyt szybko, a w tą aktywność nie wątpię, skoro jest tyle osób chętnych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/40428-cytaty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi