Esme 2 242 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Przeciwności kształtują ludzi, powodzenie tworzy potwory. ~ Victor Marie Hugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Do najtrudniejszego zadania zatrudnię najleniwszą osobę, bo to ona znajdzie najłatwiejsze orzwiązanie By zostać osobą która zatrudnia tą osobę, najpierw trzeba być tą leniwą osobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) "Bo jedyną rzeczą gorszą od ślepoty jest mieć wzrok, ale nie dostrzegać tego, co najważniejsze." Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Shinozaki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 W urządzaniu piekła żaden diabeł nie dorówna człowiekowi kreatywnością. ~Unknown Kobieta - najdelikatniejszy twardziel świata. ~Unknown 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Chodź oczu mam troje, to widzi świat tylko jedno. Piotr Górny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 “ Jeśli chcesz uniknąć krytyki, nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim. ” ~ Elbert Hubbard 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Chciałabyś mnie mieć, ale nie chciałabyś mnie, czujesz? Chciałabyś, ale nie chciałabyś być z takim chujem. ~Fokus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebola 11 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 "To smutne, kiedy osoby, które dają Ci najlepsze wspomnienia stają się jednym z nich....." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 „Kłopot polega na tym, że jeżeli w ogóle nie ryzykujesz, ryzykujesz jeszcze bardziej”. ~Erica Jong 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Things were all good yesterday Then the devil took your breath away Now we’re left here in the pain Black suit, black tie standing in the rain And now my family is one again Stapled together with the strangers and a friend Came to my mind I should paint it with a pen ~Ed Sheeran "Afire Love" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steam2k4 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 KęKę - Zmysły Cytuj Rok bez wódy, lecę drugi, uśmiech mówi było warto, Miałem momenty ze prawie pękłem, Nosa nie kruszę jebać wszystko, woogie boogie byłem Sensei, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A teraz powiem ci jedną rzecz: ludzie sami nie zmieniają się nigdy. Ludzi zmienia życie. Dobre czy złe, dobrego czy złego człowieka, ale zawsze życie. Marek Hłasko "Pętla" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Śmierć może być dobra co wynika z życia. Huczuhucz - gdyby nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Mam nadzieję, że znacie angielski :D There are two kinds of people. The ones who are smart but don't admit it, and the ones who are not but keep arguing that they are 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem czy to już było ale ... Ciężki trening, technika i dusza wojownika To te rzeczy, które zrobią z Ciebie zawodnika Szanuj przeciwnika swego i tego samego oczekuj od niego. ~ Bezczel - Husarz Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Polski Husarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Wszystko co dobre szybko się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) "-Czekasz na pociąg, który zawiezie Cię gdzies daleko, masz nadzieję, że wiesz dokad,ale nie masz pewności, lecz to nie ważne. Powiedz dlaczego to nieważne ? - Bo będziemy razem." — Incepcja ♥ Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez FuhrerOfFanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jeżeli wszyscy dookoła Cię lubią, to znaczy że oszukujesz albo siebie, albo którąś z tych osób. ~ Joseph Murphy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 "Każdy mędrzec jest czasem zwykłym głupcem, a słowa największego z mówców bywają puste" Słoń-Puzzle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jeśli pomyślisz o dobru, powstanie z tego dobro, natomiast złe myśli sprowadzają zło. Na tym – i na niczym innym – polega funkcjonowanie twojego umysłu. ~ Joseph Murphy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 "Masz słabości? Każdy je ma. Ale też każdą wadę da się zamienić w zaletę, każdą słabość – wyimaginowaną lub nie – w swoją siłę. Nie myśl o tym czego nie masz, czego nie potrafisz, tylko pomyśl o tym, jak najlepiej wykorzystać to, co posiadasz." ~ Michael Jordan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 "O, Fili Chajzer, wiem że słuchasz stary proszę Powiedz tacie że to czas najwyższy rzucić biały proszek" Dwa Sławy Hate-Watching Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) "Płynie w nas ta młoda krew"Z.B.O.K.U. KAPPA Edytowane 4 Września 2016 przez rewox 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 "Osoba, która myśli tylko o przeszłości, zawsze będzie tracić przyszłość. " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Maciek z Klanu ma Downa, a Ja z klanem mam Hip-HopI co by nie mówili on nie zginął i nie zniknął XDDDDDDDDDDDDDDDD Co jest? Witam Cię w Polsce, ziomek nie spełnisz marzeńTu albo jesteś błazen, albo jesteś normalny I albo walisz konia, albo idziesz z tym do panny Wódkę piję na wanny, zioło jaram na tony Niektórzy przez to twierdzą, że jestem popierdolony Jeden majk, gramofony, milion flow, jeden ZBUKU Jeden strzał z mikrofonu i wypierdalam z butów Ręce w górę, salutuj, Hip-Hop wrócił nie umarł XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Z.B.U.K.U. a kto myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi