GrzechuNorth 190 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam. Wiem, że dawno nie było poradników, ale miałem sporo na głowie. W tej części przedstawię wam jak zrobić rangi karne. 1. Zakaz mowy 2. Zakaz pisania na kanale i do kogoś 3. Zakaz wchodzenia na kanał 4. Zakaz poke Zaczynamy! - A więc jak w ostatnim poradniku tworzymy lub kopiujemy rangę np. Normal. - Zmieniamy jej nazwę np. Ranga karna. - Robimy jej permissie: * Talk power ustawiamy na "-1" * W "filter" wpisujemy "Message" a w nim zmieniamy "TextMessage Power" na "-1" oraz odhaczmy 'Send Message To Channel" * W "filter" wpisujemy "join" a w nim a nim nim odhaczamy wszystko a "Channel Join Power" dajemy na "-1" * Ostatni to poke. Wyszukujemy w "Filer" "poke" i zmieniamy "Client Talk Power" na "-1" Tak jest zrobiona jedna ranga karna ze wszystkim co możliwe do zablokowania. Możecie tak stworzyć 4 rangi, ale czy warto? Dziękuje za przeczytanie mojego poradnika i pozdrawiam. Grzechu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi