GrzechuNorth 190 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Witam, z tej strony Grzechu. Mam do Was pytanie. Jestem na etapie tworzenia poradników i chciałbym się Was spytać. Jaką kolejność chcecie bym robił poradniki. Niżej podam listę co będę robił, a Wy ułóżcie kolejność. - BB Code TS3 - Jak obrabiać opis kanału - Tworzenie kanałów oraz rodzaje ich i ich permissie - Tworzenie Channel group - Rangi administracyjne ich konfigurowanie, karne oraz Eventowe. (3 części) - Edycja Virtualnego Servera - Tworzenie bota muzycznego - Spacery Ułóżcie ładny plan i a ja wybiorę najlepszy i go wprowadzę w życie Jutro o 17:00 wezmę najlepszą propozycję i we wtorek lub tego samego dnia zacznę tworzyć. Osoba, która pod postem, będzie miała najwięcej "like" będziesz zaszczycona, że użyłem jego planu Przekreślone oznacza, że już to zrobione. Edytowane 3 Listopada 2015 przez GrzechuNorth 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 nigdy nie potrafiłem zrobić bota może zacznij od tego, bo reszta jest mi znana.. a zresztą nie tylko ja bym chciał takiego bota zrobić 1 bot muzyczny 2 bbcode komend a potem wedle uznania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) - Tworzenie Channel group - Rangi administracyjne ich konfigurowanie, karne oraz Eventowe. (3 części)\ - BB Code TS3 - Jak obrabiać opis kanału - Tworzenie kanałów oraz rodzaje ich i ich permissie - Edycja Virtualnego Servera - Spacery - Tworzenie bota muzycznego Taką kolejność mi odpowiada Mógłbyś zrobić poradnik o Server Admin Query Czyli jak zmienić ikone tej rangi, Najlepsza konfiguracja tej rangi, Prefix itp. Edytowane 1 Listopada 2015 przez NeO12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) - Tworzenie Channel group - Rangi administracyjne ich konfigurowanie, karne oraz Eventowe. (3 części)\ - BB Code TS3 - Jak obrabiać opis kanału - Tworzenie kanałów oraz rodzaje ich i ich permissie - Edycja Virtualnego Servera - Spacery - Tworzenie bota muzycznego Taką kolejność mi odpowiada Mógłbyś zrobić poradnik o Server Admin Query Czyli jak zmienić ikone tej rangi, Najlepsza konfiguracja tej rangi, Prefix itp. @NeO12 http://forum.cs-classic.pl/topic/39971-pocz%C4%85tki-z-ts3/ oraz http://forum.cs-classic.pl/topic/40125-tworzenie-server-group-cz-1 Nie da się zmienić ikony ASQ niestety, próbowałem :/ Edytowane 1 Listopada 2015 przez GrzechuNorth 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Da się Wystarczy skopiować rangę ROOT i w niej zmienić ikonę, następnie nadpisać tą skopiowaną rangę ROOT na właściwą. W ten sposób zmienisz ikonę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Próbowałem dużą liczbę metod, ale tej nie o ja nie mogę. Najprostsza metoda przed moimi a ja nie zauważyłem :c Edytowane 1 Listopada 2015 przez GrzechuNorth 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Opcja edytuj jeżeli masz coś do dodania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi