ZabityZaBity 117 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: zabityzabity420 2.Nick admina/gracza który zawinił: `PG LOFF Semi. (100FPS) 3.Admin/Gracz : admin 4.IP/SID oskarżanego:nie mam 5.Data i godzina: 21;26 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www82.zippyshare.com/v/bzs854Q1/file.html 7.Opis sytuacji: gralem gralem i dostalem bana za "ad" kompletnie nie wiem za co:) mowisz o kucaniu na scrolu? to nie jest skrypt na mapie genius jest przyspieszacz krece na nim koleczkiem i w chwilke mnie przyspiesza ustawienia gry sa skryptami? o jakich ty mi swiadkach mowisz ? czlowieku nie odrozniasz skryptu od ustawien gry wiesz wgl jak wygladaja auto strefy? popatrz najpier w necie a pozniej zgrywaj admina Edytowane 3 Listopada 2015 przez ZabityZaBity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 AD -> autoduck to skrypt ułatwiający grę który cię rozpędza. Mam świadków na to że nie dostałeś bana "za nic". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Nie , o skrypcie . @Niżej chyba sam się przyznałeś xD. To się nazywa skrypt i jest karane banem. @Są świadkowie. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Zabity, doinformuj się i poczytaj co to autoduck, jeżeli nie znasz wystarczająco języka angielskiego. Sam przyznales się do użytkowania z tego, jakkolwiek inaczej by go nie nazwać, wspomagacza gry. Autoduck jest traktowany identycznie jak aimbot, wallhack czy celownik do AWP na serwerach innego typu. Ban jak najbardziej słuszny.@Edit. Dla twojej informacji wyszukaj sobie AutoDuck, poznaj drugą nazwę (G-strafe Script), gdzie już samo słowo script coś sugeruje. Wprowadzając go do gry, edytujesz config, zmieniając tym samym zawartość gry. Poza tym regulamin wyraźnie stwierdza: -zakazuje się używania wspomagaczy i skryptów (aim, autoduck itp.) ~~ ban permanentny, Edytowane 3 Listopada 2015 przez Esme 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi