SPGHOST 2 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 1.Twój Nick: SPGHOST 2.Nick admina/gracza który zawinił: KrokA12 3.Admin/Gracz : KropkA12 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 02.11.2015 - 19:58:08 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=16707 7.Opis sytuacji: czy można za obrażanie dostać bana na 6 dni bo chyba nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Kumplu Kropek, z tego co mi wiadomo, nie posiada admina na DR . Zły dział, a poza tym, obraziłeś Opiekuna i miał on prawo tak cię urządzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) po pierwsze wyzywałeś cały serwer i opiekun. Machwes nie mógł wbić na serwer wiec poprosił mnie żebym dał ci bana a te 6 dni to i tak za mało powinieneś dostać perma @EDITPrzed wejściem na serwer dostał bana przez amxbans mówię Machwes nie mógł wejść na serwer wiec poprosił żebym dał mu bana Edytowane 3 Listopada 2015 przez KropkA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Ban słuszny , słyszałem o tym co więcej znajomy do mnie pisał czy nie mógłbym wbić na serwer i cię zbanować i czy akurat tam mam admina or czy znam kogoś kto go ma i czy nie poprosiłbym go o to. Jesteś toksyczny. Edytowane 3 Listopada 2015 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 po pierwsze wyzywałeś cały serwer i opiekun. Machwes nie mógł wbić na serwer wiec poprosił mnie żebym dał ci bana a te 6 dni to i tak za mało powinieneś dostać perma Nie ma permów za obrazę, uwierz że 6 dni bana (7 dni to max według regulaminu) jest wystarczającą karą dla tego klienta. Szybko można graczy wyleczyć z obrazy takimi banami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 po pierwsze wyzywałeś cały serwer i opiekun. Machwes nie mógł wbić na serwer wiec poprosił mnie żebym dał ci bana a te 6 dni to i tak za mało powinieneś dostać perma Powiedz, czemu nadpisałeś mojego bana? On dostał ode mnie bana i Machwes o tym wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Ten gracz to powinien chyba dostać na każdym serwerze cs-classic perma widzę, że koleś nie tylko robi problemy na FFa utrudniając grę fleszami czy w inny sposób, a na innych serwerach wyzywa, obraża... Ban słuszny i radzę Ci się ogarnąć SPGHOST bo źle z Tobą będzie P.S. Te 17 postów co sobie nabiłeś to chyba same skargi... Edytowane 3 Listopada 2015 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ty sie plujesz o 6 dni?? Kropka dawał na tydzien dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi