Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nick: Siwy Powod rezygnacji: Złożyłem podanie kiedy było zapotrzebowanie na adminów, teraz tych adminów jest może i nie dużo.. ale nie ma praktycznie chwili aby na serwerze nie było adminów/a. Zresztą i tak małą mam aktywność, jak to wyjaśniałem w temacie -aktywność, .. i wyżej napisane.. jest kupa adminów, także ja nawet na serwer nie wchodzę, ewentualność to są, już były nocki. Cos od siebie: Pomogłem wam, teraz serwer jest ogarnięty w stopniu bdb. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dzięki i powodzonka na DD2 Flagi odebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Serio "kupa adminów"? xDDDDD No nic, pilnuj tego DD2 i nie odpal z czymś głupim znowu, bo Ci do tyłka nakopię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Nie no Siwuś teraz boci na COD MOD 350 "czasami" Powodzenia na DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Teraz zostaje dd2 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Twoja decyzja twój wybór To teraz DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 PowodzeniaTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi