Gość Blip ^ Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Mam propozycje co do forum a dokładniej co do nowego działu i rangi. proponuje dodanie działu "Zgłoszenia cziterów" czy coś w podobnego i wiążącego się z tym działem stanowiska czyli osoby banującej cziterów. to teraz lekki opis działu dział dzielił by się na 4 części. zgłoszenia graczy steam, zgłoszenia graczy non steam, osoby uniewinnione, osoby zbanowane. do działów oczywiście powstały by odpowiednie wzory i schemat działania (mogę się tym zająć). Napisałem propozycje tego działu ponieważ jak wiadomo nie zawsze jest admin na serwerach, a gdy nie ma admina często na serwerach "latają" cziterzy i przez to odchodzą gracze. wielu graczy nie wie do końca co ma zrobić z cziterem więc czekają aż wbije admin w tym czasie często cziter już wychodzi lub jest 2 opcja nawet gdy gracze nagrają demko to "leży" ono na forum do puki h@ go nie sprawdzi bo tak na prawdę nie ma osoby odpowiedzialnej za banowanie "za demka" jest też 3 opcja gracze wiedzą jak nagrać demko tylko często zapominają o ip bo we wzorze skargi takowego podpunktu nie ma, ten dział uświadomił by graczy co robić z cziterem jeśli nie ma admina i przyśpieszył/ułatwił by banowanie złapanych już "odpaleńców". Liczę na konstruktywne komentarze, nie muszą one być pozytywne ale proszę o uzasadnienie każde-go/j głosu/decyzji. ostrzegam za pisanie tylko Tak lub Nie bez uzasadnienia grozi warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Tak, myślę że to pomoże w łapaniu cheaterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 To już dodam,jak skończę to co robię z Tedim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jestem, hmm za, ponieważ teraz wchodzę po 2-3 godziny, i staram się ogarnac , a nie zawsze mam czas wiecie (praca) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dokładnie to co napisał buźka. Wszystkie wasze propozycje będą po tym jak skończymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 mi sie podoba pomysł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dobry pomysł ponieważ przed 8h jest najwięcej cziterów a admini sobie śpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak jak napisałem.Skończymy to co mamy skończyć i jak nie zapomnę to dodam,albo Blip mi przypomni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi