Monka ;D 19 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 1. Serwer: 2. Nick: Monka ;D3. Imię: Franek4. Wiek: 13lat5. Znajomość Amxx(0/10): amxmodmenu 10/10 a ogólnie 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: z 5h + nie wiem dokładnie9. Opisać siebie: Mam na imię Franek mam 13 lat mieszkam w poznaniu interesuje sie sportem oraz nauką jestem zwykłym normalnym człowiekiem który chce być lepszy i dobroczynny chciałbym w pszyszłości zostać zawodowym graczem cs oraz chciałbym dostać posade admina 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: 11. Linki do reklam: Robione na Skype z buzką12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; wchodze na spectators patrze jaki dopalacz ma dany gracz jeżeli ma wh to robię mu screeny w przypadku gdy gracz ma aimbota wtedy kręce mu demko i automatycznie banuje Lub Spanikuje -Gdy ktoś nadużywa micro; dam mu upomnienie aby go nie nadurzywał w przypadku gdy dany gracz go nie ogarnie będę zmuszony objąc go karą w postaci bana na 5 minut ^^ -Nadużywa Kultury na serwerze; powiedziałbym mu żeby sie uspokoił oraz żeby ochłąnął jeżeli gracz nahalnie by wyzywał wszystkich oraz przeklinał byłbym zmuszony go zbanować 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Ns ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Na nie -13 lat-nie napisałeś nic w dlaczego ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assas!n 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Monka ? Ogarnia Wiek się nie aż tak bardzo nie liczy .Jestem nowy , ale słyszę że gracze go chwalą :)Ja Jestem na TaK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0l 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Na nie -13 lat od 15 lat mozna-mało czasu na forum-nie widze cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja jestem na TAK. Co z tego że ma 13 lat ale napewno ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Pomaga w rozwoju serwerowni, miły, ogarnięty. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
` PsychO. 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Na małe tak. ... - wiek - nic w dlaczego ja? ....+ ogarniasz na serwerze+ jesteś kulturalny, w miarę \+ często grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juli@n 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Na tak. Czesto na serwie go widuje, ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 na tak bo z tego co widze dzies juz tu ma admina na jakims serwieae sa 2 male minusy wiek i nierozwinieta wypowiedz dlaczego ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 na tak ^^ on jest ogarniety i wg , nadaje sie do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 NA NIE nieogarniety bot z czitami!! nie no na tak jestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 13 lat? Yy... Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Monka.. NIE- wiek- pkt 8. 5 h + ?- pkt 10. pusty - dosyć mało widzę Cię na 45k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jestem na Tak monka ogarnia serwa jest bardzo pomocny slyszałem :)Duze tak w porządku ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jestem na Nie Powody: -Brak Steam -Wiek -Twarz xd -Mutacja -Reklamy obowiązują każdego na forum @ 24 h na wstawienie albo podanie bedzie CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Niestety na nie, nie zrobiłeś reklam, w punkcie 10 nie napisałeś nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ja na nieBrak reklamyBrak uzupełnionego pkt "Dlaczego Ja" (xD)Kieruje to do osób którzy napisali "Na nie , wiek".Co tu ma do jasnej cholery wiek ? Wiek to tylko liczba , On jako 13 latek przerasta was poziomem kultury i ortografii. Nie wazne czy ma 12 lat - 15 czy 18 , tylko ważne jest to Kim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jestem na Tak , i co z tego , że ma 13 lat a i tak ogarnia nawet lepiej niż ci admini co mają po 15+, i równy z niego gość WIELKIE TAK , :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 CLOSENA TAK :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi