Bru[t]al 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Będę dodawał kolejne prace w jak najszybszym czasie ! Dlaczego jest taka słaba jakość obrazka ja sie pytam ? Czy to wina formatu czy to już od was : / Tu jest tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ładna. Kolorystyka pasuję i napis do niej też. Render ładnie wtopiony. No, no. Nie wierzę, że to pierwsza praca. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzięki , prace robiłem z tutka ale efektu jako takiego się nie spodziewałem Może wie ktoś ile kosztuje photoshop bo na allegro nie wiem czy źle wpisuje ale ceny są kosmiczne : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 hmm całkiem całkiem .. ale dla mnie ta postac za bardzo jest wtopiona w tło i nie pasuje napis .. lepiej jakbys robil bez napisu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kombinowałem z wtopieniem napisu ale jakoś za bardzo mi to nie wychodziło więc zostawiłem tak , następne prace będę robił bez napisu chyba że bedzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Praca jest dobra ale ten napis... Jest tj. niewidoczny Jeżeli mówisz że to twoja pierwsza praca to całkiem, całkiem. Pracuj więcej a napewo kiedyś stowrzysz coś bardzo dobrego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Szkoda tylko że za 28 dni będę zmuszony przeżucić się na gimpa :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ściągnij sobie jakiegoś cracka albo ja ci wyśle jak znajdę ;> @edit Znalazłem na kompie cracka. Mam nadzieję że godziło ci o PS CS5 ? Spakowałem ci go w .rar. Od razu napisałem ci instrukcje gdzie co podmienić Link tutaj! Jak pomogłem postaw browara :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja mam PS cs3 [ Dodano: 2013-01-10, 21:12 ] Ściągnij sobie jakiegoś cracka albo ja ci wyśle jak znajdę ;> @edit Znalazłem na kompie cracka. Mam nadzieję że godziło ci o PS CS5 ? Spakowałem ci go w .rar. Od razu napisałem ci instrukcje gdzie co podmienić Link tutaj! Jak pomogłem postaw browara :> Browara i tak dostaniesz za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Trzeba było od razu mówić że masz PS CS3 :> Spakowałem ci wszystko jeszcze raz: Link tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dzięki, sam wieczorem znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DQAMIANOSSSS 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wygląda zajeb*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bardzo ładna praca, oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 No, no myślałeś już o napisaniu podania na grafika? Bo prace są bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wow, druga jeszcze lepsza. Dobra jakość jest nie narzekaj i składaj podanko na grafika, bo chłopie masz talent. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 1 praca była z tutka a druga troche z głowy i troche mieszana z tutorialem nie składam podań na grafika , ponieważ nie spełniam wymagań Będą wymagania to i złoże podanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zamykam, bo utworzyłeś inny temat ze zbiorem wszystkich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi