Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 14 no, ale to nie jest chyba aż tak źle. Kontakt (GG/e-mail/steam):E-mail : [email protected] GG : 45797118 Kiedy zaczynałeś grę w cs:W 2009 roku. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:8/10. Ile masz wolnego czasu?:Sporo. Około 6h. Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Mało jest osób Ub Supportu, więc staram się Wam pomóc. Macie dużo roboty to myślę, że się przydam. Może i ten wiek Was przeraża, ale naprawdę nie macie się o co martwić. Nie zawiodę Was. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Wallhacka, ale to kiedyś i nie na Waszych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na Nie nawet 1/2 miesiąca nie jesteś na forum a co dopiero o 2 mówić 50h też nie masz a i jeszcze hipokryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na tak jesteś ogarnięta ,dużo grasz w cs ,ale te wymagania ;/ psują całe podanie i zmień kolory kolor czerwony to kolor dla -administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jestem na Nie - 1-2 miesiąca nie jesteś na forum - 50h też nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na nie. - mało siedzisz na forum (nie codziennie, tylko ile miesięcy)- za mała ilość godzin na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 tez na nie, sorry, ale są inni, którym bardziej się należy ta ranga, bo starali się dłużej, są więcej czasu na forum i spełniają wszystkie wymagania. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Szybko nabite posty, mało godzin i na forum jesteś od 28 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na nie : brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 fajna jestem ale jestem na nie : ))) masz admina wiec lepiej tym sie zajmij , brak wymagan , malo godzin a forum .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie spełniasz wymagańNie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak - 8/10- 6h dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Niestety na nie, nie spełniasz wymagań ;d Są lepsi na te miejsce ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na tak. Długi czas na forum (6h). I doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi