★ ZDW ★ 43 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Kiedyś bawiłem się w te grafiki teraz nic nie pamiętam praktycznie . Robiłem to w fotoshopie. Możecie dawać tak zwane hejty też przyjmę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDziuk87 0 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 1. zdjęcie - nienaturalnie wąska jest i w mojej opinii zbytnio wyostrzona 2. te nakładane napisy mi nie pasują 3. w sumie ciekawa ramka tyle że znowu raczej zbyt wyostrzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Zdjęcia są strasznie spłaszczone, napisy malo czytelne niektóre i nie pasują do obrazków, jak już stosujesz cień to nie dałabym go aż tak daleko i lekko dała przezroczysty bo tak nakładają się 2 napisy na siebie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No prace nie sa aż takie złe ale kolezanka wyzej powiedziała co i jak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 1. zdjęcie - nienaturalnie wąska jest i w mojej opinii zbytnio wyostrzona 2. te nakładane napisy mi nie pasują 3. w sumie ciekawa ramka tyle że znowu raczej zbyt wyostrzona Zdjęcia są strasznie spłaszczone, napisy malo czytelne niektóre i nie pasują do obrazków, jak już stosujesz cień to nie dałabym go aż tak daleko i lekko dała przezroczysty bo tak nakładają się 2 napisy na siebie No prace nie sa aż takie złe ale kolezanka wyzej powiedziała co i jak xd Dzięki za opinie następne pracę będę się starał jak koleżanka wyżej powiedziała . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Fap 58 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Polecam używanie przy zmniejszaniu ctrl bądź shift(nie pamiętam, machinalnie to robię oraz zmiażdżony umysł mam po całodniowym malowaniu sypialni^^) w fotoszopie w tedy nie utkniesz na zmianie kształtu fotogragii. Jak dla mnie to tylko kadry wpasowane w daną rozdzielczość Ale nie zniechęcam, ćwicz, ucz się, pełno tutoriali na YT więc POWODZONKA!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Polecam używanie przy zmniejszaniu ctrl bądź shift(nie pamiętam, machinalnie to robię oraz zmiażdżony umysł mam po całodniowym malowaniu sypialni^^) w fotoszopie w tedy nie utkniesz na zmianie kształtu fotogragii. Jak dla mnie to tylko kadry wpasowane w daną rozdzielczość Ale nie zniechęcam, ćwicz, ucz się, pełno tutoriali na YT więc POWODZONKA!!! Dzieki na pewno zwrócę na to uwage. ;q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi