GrzechuNorth 190 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Witam tu Grzechu w nietypowym temacie, ponieważ to podanie o Admina TS3. Imię: Grzegorz Wiek: 16,5 Kontakt: Steam Twój nick na TS3: Grzechu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ mam wielką wiedzę na temat TS3. Chciałbym pomóc, zaangażować się w sprawy tego Ts'a. Mam kilka pomysłów jak urozmaicić ts3. Będę pomagał i troszczył się o użytkowników tego servera. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 6 Ile czasu spędzasz na TS3: Wieczorami, a w weekendy nawet od popołudnia. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Posiadałem, oddałem mojego Ts'a koledze, bo chciałbym tu popracować w administracji. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: http://forum.cs-classic.pl/topic/39971-pocz%C4%85tki-z-ts3/ http://forum.cs-classic.pl/topic/39988-ts-3-ci%C4%85g-dalszy/ http://forum.cs-classic.pl/topic/40125-tworzenie-server-group-cz-1/ http://forum.cs-classic.pl/topic/40490-ts3-tworzenie-bota-muzycznego/ Wystarczy czy jeszcze? xD Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Mniej więcej tak. Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 + Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni + Edytowane 7 Listopada 2015 przez GrzechuNorth 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jestem na TAK + Często widzę go na serwerze. + Znajomość ts'a jest dobra, co widać też na poradnikach.+ Doświadczenie+ Jest miły, kulturalny i pomocny. + Spełnia wymagania i się stara, to chyba najważniejsze. Uważam, że warto dać mu szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 + Spore doświadczenie, a nawet może równe Rybakowi, w konfigurowaniu całego TS3 itp. + Aktywność na forum, TS3, i chęć pomagania użytkownikom. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Na tak - aktywny - miły - doświadczony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wymagania: + Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 + Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni Wszystkie wymagania spełnione, aktywny na TeamSpeak jak i na forum, pomaga, jest miły kulturalny, posiadał własnego TS więc zna się narzeczy, dodatkowo piszę poradniki co bardziej utwierdza mnie w tym zdaniu. Grzechu próbuje już kolejny raz, a że odpadło nam dwóch adminów jestem na tak. Myślę, że chłopak sobie dobrze tutaj poradzi. Pozdrawiam, Queen Besiałke 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 W tym przypadku jeszcze nie wiem co z wami zrobic, więc na razie odrzucam podania. 20.11.2015 stworzę temat z rekrutacją i proszę jeszcze raz się w nim wpisać, będzie to temat bez opinii, na zasadzie lajków, tam wybiorę kolejną osobę, a może nawet dwie osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi