GrzechuNorth 190 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Witam tu Grzechu w nietypowym temacie, ponieważ to podanie o Admina TS3. Imię: Grzegorz Wiek: 16,5 Kontakt: Steam Twój nick na TS3: Grzechu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ mam wielką wiedzę na temat TS3. Chciałbym pomóc, zaangażować się w sprawy tego Ts'a. Mam kilka pomysłów jak urozmaicić ts3. Będę pomagał i troszczył się o użytkowników tego servera. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 6 Ile czasu spędzasz na TS3: Wieczorami, a w weekendy nawet od popołudnia. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Posiadałem, oddałem mojego Ts'a koledze, bo chciałbym tu popracować w administracji. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: http://forum.cs-classic.pl/topic/39971-pocz%C4%85tki-z-ts3/ http://forum.cs-classic.pl/topic/39988-ts-3-ci%C4%85g-dalszy/ http://forum.cs-classic.pl/topic/40125-tworzenie-server-group-cz-1/ http://forum.cs-classic.pl/topic/40490-ts3-tworzenie-bota-muzycznego/ Wystarczy czy jeszcze? xD Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Mniej więcej tak. Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 + Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni + Edytowane 7 Listopada 2015 przez GrzechuNorth 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jestem na TAK + Często widzę go na serwerze. + Znajomość ts'a jest dobra, co widać też na poradnikach.+ Doświadczenie+ Jest miły, kulturalny i pomocny. + Spełnia wymagania i się stara, to chyba najważniejsze. Uważam, że warto dać mu szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 + Spore doświadczenie, a nawet może równe Rybakowi, w konfigurowaniu całego TS3 itp. + Aktywność na forum, TS3, i chęć pomagania użytkownikom. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Na tak - aktywny - miły - doświadczony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wymagania: + Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 + Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni Wszystkie wymagania spełnione, aktywny na TeamSpeak jak i na forum, pomaga, jest miły kulturalny, posiadał własnego TS więc zna się narzeczy, dodatkowo piszę poradniki co bardziej utwierdza mnie w tym zdaniu. Grzechu próbuje już kolejny raz, a że odpadło nam dwóch adminów jestem na tak. Myślę, że chłopak sobie dobrze tutaj poradzi. Pozdrawiam, Queen Besiałke 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 W tym przypadku jeszcze nie wiem co z wami zrobic, więc na razie odrzucam podania. 20.11.2015 stworzę temat z rekrutacją i proszę jeszcze raz się w nim wpisać, będzie to temat bez opinii, na zasadzie lajków, tam wybiorę kolejną osobę, a może nawet dwie osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi