Semi 1 260 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Wzór: Imię: Mateusz Wiek: 17 wiosen Kontakt: TS/SKYPE/LOL/Moge podać numer telefonu/Forum Twój nick na TS3: Semi. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: siedzę po nocach i nie jednokrotnie widze jak ktoś siedzi na kanałach z prośbą o rangę/kanał/sprawa do admina Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Nie z każdym ale większością Ile czasu spędzasz na TS3: praktycznie calutkie wieczorki i piątki/soboty/niedziele zwłaszcza w nocy Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nigdy w życiu cs-classic only ! Nigdy żadna inna siec. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Ogromne , kiedyś byłem tutaj administratorem i pomagałem zakładać serwer ts Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Wymagania: Ukończone 16 lat: + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3: + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3: + Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum: + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń): + Posiadanie mikrofonu: + Posiadanie konta na forum minimum 14 dn: +i Oczekujemy Aktywności na forum i serwerze Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako admin Kultury osobistej Znajomość regulaminu serwera jak i forum Spełnię Oferujemy Dostęp do ukrytego działu dla adminów Nową rangę Przyjemną atmosferę wśród adminów Pomoc w razie jakiegokolwiek problemu (w miarę możliwości) Wiedz, że Na rozpatrzenie podania Administrator ma 2 tygodnie Im podanie ciekawsze, tym większą szansę na dostanie się Najważniejsze i końcowe zdanie ma opiekun serwera Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Napisane przez ciebie podanie świadczy o tobie, więc nie pokaż się nam ze złej strony Brak jakiegokolwiek podpunktu we wzorze skutkuje zablokowaniem podania Jeżeli w podaniu przeważają głosy negatywne podanie zostanie odrzucone Jeżeli dokonasz próby oszustwa w podaniu, zostaje ono odrzucone, a ty zostaniesz nagrodzony warnem Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania Zapoznałem się. @EDIT Daniel Popełniłem tam błąd. Dopiero teraz zauważyłem. Nadusiłem po prostu cyferkę która jest obok i nie zauważyłem. Nie patrze na klawiaturkę jak piszę. (byłem tu prawie 2 lata temu ostatnim razem). W razie potrzeby mogę dać zdjęcie dowodu tożsamości... Edytowane 8 Listopada 2015 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jestem na Tak +wiek +ogar +mutacja +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) http://forum.cs-classic.pl/topic/38793-pr%C3%B3ba-numer-1-semi/ Tam posiadasz 18 lat a tutaj 17? Hmm dziwne A w tamtym roku jak rozmawialiśmy na TS byłeś rok młodszy ode mnie. Może napiszesz swój prawdziwy wiek?To podaj :v Edytowane 10 Listopada 2015 przez Daniel.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dopiero wróciłeś, więc odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi