Kacper20012 6 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 1. Nick:Xx_Yoda_xX 2. Imię:Kacper3. Wiek:174. Znajomość Sourcebans (1-10):95. Sprawny i działający mikrofon**:tak6. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2706398. Parę słów o sobie **:Jestem normalnym chłopakiem który się uczy i lubi popykać w cs jestem osobą ogarniętą 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ bardzo lubie ten serwer i nie wyobrażam sobie że jest tak mało adminów i wiem jak to jest jak małe dzieci spamią na mikro 10. Steam_ID:STEAM_0:0:4609041911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:max 5 h min 2 h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):weeken 9-20 dni robocze 17-21 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1 rok ponad 1000 godzin13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Ps przepraszam cie zjem cie za to że bawiłem sie adminem jak jednak przywrócisz mi tego admina już napewno nie będe się bawił komendami a jeśli coś pójdzie źle możesz mi dać perma na wszystkie serwery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Devil1 4 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Świetny ogarnęty gracz nie mowie dla tego że to kolega z servera ale dlatego ponieważ widze jego zachowanie na serwerze . Proponuje dać mu jeszcze 1 szanse . Odpuszcze sobie 1 zdanie nie na temat yody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie widzę Cię ostatnio na serwerze. Nadrób aktywność na forum i pojawiaj się częściej na serwerze to zmienię zdanie. Na chwilę obecną jestem na NIE. Spróbuj za tydzień lub dwa. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi