V0RDEN 1 572 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick: V0RDEN 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 26 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka (tak/nie): nie (ale mogę coś odpalać, kupić premkę po resecie czy coś ) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/V0RDEN/193.33.176.143:27015/ 8. Parę słów o sobie **: szybko się denerwuje nie lubię kłamstw lecz opanowany- poprawka: tu opisuję się w życiu prywatnym w grach nie łatwo mnie wyprowadzić z równowagi 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: I tu się rozpiszę. Nie wiem czy dostanę admina lecz gdy rano gram często pojawi się ktoś kto po prostu włączy mikrofon i zacznie każdego wyzywać, przedłuzać, puszczać muzkę przez mikrofon bardzo głośno i niewyraźnie czy też skracać tak samo dzieje się nocą. Jeżeli podanie zostanie rozpatrzone negatywnie nic się nie stanie po prostu gram w godzinach kiedy nie ma admina a jest naginanie ze stron graczy pisałem, wołałem dzisiaj na forum lecz nikogo nie było. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: TAK/ STEAM_0:1:2238556 (na serwerze gram na ns ponieważ chodzi o komunikacje między steam a ns przez mikrofon jeżeli to zostanie poprawione będę grał z jak największą chęcią na steam) 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: dość dużo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 10-16/17 - 23+ / weekendy: zależy od pracy ale bywam w ciągu dnia kilka razy łącznie przesiedze z 3 godziny 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 13lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak niejednokrotnie, posiadałem także własne serwery Edytowane 10 Listopada 2015 przez VORDEN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Na tak: - Wiek - AMX - Doświadczenie Popraw GT. Co do punktu 8 "szybko się denerwuje" - mam nadzieję, że nie odbije się to na graczach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jak najbardziej na TAK. To jest "Pan" który na serwerze chyba zawsze utrzymywał kulturę gra dosyć długo na naszym DR. Regulamin zna na 100% wiek? jak najbardziej co by tu wam więcej opisywać... VORDEN=Admin nie ma innej opcji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wiek,amx,staż,ogarnięty wszystko wszystko jest dobrze jedyne co to popraw nad aktywnością na forum ii swoją kulturą na serwerze Za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jestem jak najbardziej na tak. VORDEN to jeden z bardziej ogarniętych graczy, kulturalny, zgłaszał na U@ niejednokrotne, doświadczony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Na Tak. +Wiek +Amxx +GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Na Tak. + Wiek +Doświadczenie +Składka +Amx +GT -+Kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek. 14 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jestem na TAK: Wiek + GT -/+ AMX + Mikro + Steam + Doświadczenie + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Na tak. Ogarnięty, mikrofon, doświadczenie, ale musisz popracować nad aktywnością na serwerze, bo w ostatnich dniach trochę spadła. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dostajesz okres próbny 14 dni, Twoje GT nie jest zachwycające na ten tydzień, do tego forum jest częścią Admina(7h, trochę mało). Zapraszam Cię na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi