Maus 833 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 1. Nick:Maus2. Imię:Jakub3. Wiek:144. Znajomość AMX (1-10): Średnie (mój brat JC PLAMBYGG moze mnie zawsze poduczyc )5. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Składka (tak/nie):Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Maus/193.33.176.143:27015/8. Parę słów o sobie **:Nazywam się Jakub mieszkam w Toruniu, chodzę do gimnazjum nr9 w toruniu im. Mikołaja Kopernika. Jestem miłą oraz Kulturalną osobą która ma bzika co do regulaminów hehehe sam BoNzO to podtwierdzi 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ bardzo chciałbym pełnić tę funkcję oraz dlatego, że często gdy ja jestem na serwerze nie ma innych adminów, no a niestety ludzie łamią regulamin i nic nie mogę z tym zrobić jedynie co to napisać skargę ( a dobrze o tym wszyscy wiemy jak ludzie łamią regulamin)10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Tak posiadam Steam ale nie z Cs'em. (w razie problemu mogę podać)11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: napewno powyżej 3 godzinek dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze od 16-23 można mnie spotkać na serwerze, w weekendy od 10-do rana 13.STAŻ w Counter-Strike 1.6: ponad 5 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Bonzo nie potwierdzi bo skończył przygodę z cs'em Wypowiem się:Gram z nim często, dosyć często. Spokojny i kulturalny trzyma się zasadOde mnie plusik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jestem za okresem próbnym: - GT - Mikrofon - Składka Popraw aktywność na forum oraz znajomość AMX. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 GT bardzo dobre. Mikrofon masz, ale nigdy nie słyszałam żebyś z niego korzystał. Z tą kulturą bym nie szalała, ale sądzę, że można dać Ci szansę. Musisz poprawić aktywność na forum, a AMX jest łatwy.Za okresem próbnym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 ja również jestem za Okresem próbnym. Jak prawie każdy wie jestem bratem naszego Tanka XD, w razie problemu zawsze go mogę poduczyć z amx itd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nie widzę żadnego problemu. PLAMBYGG już ze stażem i doświadczeniem w razie problemu może mu pomóc, na serwerze aktywny, towarzyski, zgłasza mi na U@. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jestem za okresem próbnym , każdy może się poduczyć. A amxmodmenu to żaden problem . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wyśmienite GT ! Problemów z Tobą nie ma(jak wbijam i Cię widze) Od czasu do czasu coś zaskarżysz na u@ Z AMX Cię brat podszkoli Zapraszam Cię na PW. Dostaniesz okres próbny na tydzień(7dni) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi