Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick: ArCzI58 2. Imię: Arkadiusz 3. Wiek: 13 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 5-10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: Prawdopobnie nie ale coś wymyślę, więc odpowiedź "nie wiem", ale myślę ze będzie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/arczi58/ 8. Parę słów o sobie **: A więc, lubię gry komputerowe, oprócz tego wpadam na piłkę nożną, wychodzę z przyjaciółmi na spacery 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, gdyż często widzę naganne zachowanie graczy, a adminów nie ma. 10. Czy posiadasz STEAM? jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie, nie posiadam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mogę poświęcić nawet dużo czasu (moim zdaniem ) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze zwykle od 15 do 22, bądź 23, w weekend'y podobnie, lecz od jakiejś np. 10-13 do godziny 22-23. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 1-2 lata 14. Czy posiadałeś już admina?: Nie, nie posiadałem Edytowane 17 Listopada 2015 przez Arczisowkyy.13 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) JESTEM NA DUŻE TAAAAK! Arczi jest bardzo ogarniętym graczem, dobrze dogaduję się z innymi graczami. Dobrz, że napisałeś podanko A tak poza tym 13? Brzmisz na +16 przez mikro Edytowane 16 Listopada 2015 przez Q♥een Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Na Tak ogarnięty wiek 13 ale głosik na +16 Gt dobre potrzeba adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Jestem na tak + staż na serwerze + nie wierzę że masz 13 lat (chyba sie pomylił i napisal zamiast 16 ) wiek + mutacja -|+ amxx szybko sie nauczysz - posty na forum (ach ty łajzo) zdążysz nadrobić. Uwaga arczi jest groźny dla otoczenia Edytowane 16 Listopada 2015 przez hero000 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ojj Arczi Jednak Dałeś podanie Jestem na tak +Mikro- nie wieże ze ma 13 lat xd+amxa ogarnie (Chyba=- Posty ale posty może nadrobić +staż na serwie Kultura czasami ponosi ale jest Ok Miły (w miarę ) Dla ludzi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Na tak +micro +amx ogarnie mogę mu pomóc jak będzie chciał +Też nie mogłem uwierzyć że masz 13 lat choć cały czas gadamy na ts głosik na +16 wiec jest dobrze +kulturalny -posty nadrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4RaMbIT 0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 NA TAK często z nim grałem i ogarnia. 13lat xD jak pierwsze usłyszałem to myślałem ze ma 16-17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Na tak, choć go nie trawie + głos+ staż- czasem niewyraźne mówienie poleceń+ doświadczenie jako strażnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmow 7 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Jestem za przyjęciem. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Pawel.? Masz uzasadnić swoją wypowiedź, jeżeli tego do jutra nie zrobisz otrzymasz warna, a twój post zostanie ukryty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro 11 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Jak najbardziej za! Mikro + AMX + Kultura + Staż + Posty +/- (spokojnie ogarnie wszystko) Edit# doczytałem również ze byłby to Twój pierwszy raz kiedy zostałbys adminem, wielka chwila według mnie ale też wymagająca odpowiedzialności. Wierzę w Ciebie i jestem pewien że jeśli Wiesman weźmie Cię pod swoje skrzydła to będziesz jednym z lepszych adminów Edytowane 16 Listopada 2015 przez Micro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Proszę o uzupełnienie punktu 6, po czym będę mógł podjąć decyzję. Według mnie jesteś bardzo ogarniętym graczem i chętnie widziałbym cię na stanowisku admina, ale punkt nr 6 jest niewypełniony. Masz 24h na poprawienie, inaczej podanie zostanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :-) 5 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja osobiście jestem na tak!!! +Mikro +Jesteś ogarnięty +Dobrze prowadzisz w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi