Question?;3 113 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick: Question? 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 9, Prowadziłem własny serwer, a tam wggrywałem pluginy. Komendy podstawowe na DR wszstkie znam. 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6. Składka (tak/nie): Raczej Tak. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Question%3F/193.33.176.143:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Siemanko jestem Matuesz mam 17 lat, chodzę do pierwszej klasy liceum. Mieszkam w Warszawie w centrum. Jestem inteligętnym człowiekiem (przynajmniej mi się tak wydaje ). Mam dziewczyne, lubię grać w piłkę nożną i koszykówke, mam 181 cm wzrostu. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chcę zostać, ponieważ jak gram na serwerze i nie ma admina to widze jak ktoś jak nie ucieka z tt, to skraca, przedłużają i co najgorsze krzyczą przez mikrofon! Gdybym miał admina to bym zbanował i by nie było problemu. Wiem, od nie dawna gram na serwerze, ale lubię Wasz serwer i nie lubie patrzeć jak ktoś łamie regulamin. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h, weekendy z 7-8 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie gdzieś z 3 godziny. (14-17, może czasami 21-23), weekendy cały dzień jestem online, pół dnia gram na serwerze. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: W Counter strike gram z gdzieś 1,5-2 lata. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, kilka razy. Wymagania: 1. Ukończone 15 lat - Jest 2. Spędzone 20 godzin na serwerze - Jest 3. Zachowanie kultury na serwerze - Myślę, że jest 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) - Jest 6. Posiadanie mikrofonu - Jest 7. Składka za admina 11,07 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - Raczej tak Oczekujemy: 1. Aktywności na forum i serwerze - Na pewno będzie. 2. Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako admin - Będzie 3. Kultury osobistej - Będzie 4. Znajomości regulaminu serwera jak i forum - Już znam. Wiem, że jestem krótko gram ale dajcie szanse . Edytowane 17 Listopada 2015 przez Question?;3 Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Razzzor=- 2 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Myślę, że można dać mu szansę, +amx, +wiek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Razzzor=- 2 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Myślę, że można dać mu szansę, podanie sensownie napisane. +amx, +wiek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jestem na Tak -wiek -amxx -składka -często widziany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jestem na Tak wszystkie wymagania spełnione , dość ciekawe podanie ) weekendy tyle czasu to jak ty z dziewczyną żyjesz? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Narazie jestem średnio nastawiony na to rzebyśbył admin ponieważ za mało Cie znamy pograj jeszcze i daj sie poznac ;-) Edytowane 17 Listopada 2015 przez Tracer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek. 14 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja jestem na Nie Co do podania to sensownie napisanie wszystkie wymagania spełniasz , ale co do GT to nadrób godz na serwerze i złóż podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja dalbym szanse GT mozna nadrobic jak nie nadrobi mozna admina zdjac wymagane 20h spelnia Nie slyszalem zebys przeklinal Ja jestem za okresem probnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jestem na Tak, Mimo mało przekonującego czasu w grze, warto Ci dać szansę. Ogarnięty, zachowujesz kulturę, AMX_Bans raczej czyste . Nadrób czas na forum, poświęć więcej też na gre i wszytsko będzie okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Myślę, że można dać mu szansę, podanie sensownie napisane. Gdzie tu jest sensownie opisane? Jak tu co 2 słowo jest niedorozumienia. Panie inteligencie, przez wysłaniem podania pierw lepiej przeczytaj coś wydusił z siebie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chcę zostać, ponieważ jak gram na serwerze i nie ma admina to widze jak ktoś jak nie ucieka z tt, to skraca, przedłużają i co najgorsze krzyczą przez mikrofon! Gdybym miał admina to bym zbanował i by nie było problemu. Wiem, od nie dawna gram na serwerze, ale lubię Wasz serwer i nie lubie patrzeć jak ktoś łamie regulamin. Jestem na nie, godziny na serwie Wymóg 25h odblokowuje pisanie tematu-podania na admina, ale nie zapewnia go dostania. Jesteś nowy na sieci, to musisz się postarać o tego admina. Nadrób godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Jestem za tym co pisał siwy :}Gram mało na serwie dh Prawie wgl ale jak wbijam wieczorkiem to prawie cb nie ma Na forum masz mało godzin Więcej godzi na forum i będzie na Okey :}//a piszesz że jesteś 21-23 ale jak ja wbijam to prawie cb nie ma o takiej godzinie :} Edytowane 17 Listopada 2015 przez Marian? Pamiętaj o opcji "edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Podanie średniej jakości, co do GT pograłeś 5 dni i składasz podanie. Potrzebujemy stale aktywnych adminów, a nie kilka razy w miesiącu przez cały dzień. Utrzymaj dobry poziom GT i złóż podanie za tydzień bądź dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi