Destiny123 18 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 1. Nick: Destiny 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7/8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak, dopiero w piątek. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Destiny/193.33.177.166:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz. Mam 16 lat. Mieszkam w Łodzi. Interesuje się Piłką nożną, siatkówką i oczywiscie cs-classic.pl 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ gram na serwerze co dziennie po kilka godzin. Zapoznałem się z miłą administracją. Mysle, że można dać mi szansę. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Jak najwięcej, jak tylko będę mógł. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze : tak po 15 we wtorki od 13 Do późnego wieczora. A w weekend Od rana do późnego wieczora, jak widać po gt. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak miałem admina na serwerach typu: JB, COD MOD, DD2, DEATHRUN, Na zombie mod jeszcze nie miałem wiec mysle, że można spróbować. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Na tak+wiek +mikro+Składka+Staż +amxa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jestem na Tak. Potrafisz się zachować na serwerze, starasz się pilnować porządku i upominasz graczy, zgłaszasz na u@. Składka+ Gt+ Staż w cs 1.6 + Myślę że można dać ci szansę. Do JC się nie pomyliłem i mam nadzieje że do ciebie również się nie pomylę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A ja jestem na nie Czasami sam nie przestrzegasz regulaminu Po praw to przestrzeganie regulaminu będę na tak ;P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jestem na Tak przyznam ostatnio zmieniło się i tylko czasem wchodzę na zm, ale jak już jestem to Destiny poucza graczy i też nie raz widziałem jak się zachowywał jak brat grał więc można dać Ci szansę A co do Mariana nie nabijaj se postów ponieważ byłem na GT zm i nawet nie znalazło takiego nicku jak ty masz więc proszę Cię nie wypowiadaj się w celu nabijania postów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuSTTeR !~! ^.^. 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Na tak Panujesz nad kulturą zapobiegasz łamaniu regulaminu poprzez zgłaszanie graczy na u@. Byłbyś bardzo aktywnym adminem. Reszta powodów up. Myślę że można Ci dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTymo 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Na tak pomaga graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jestem na TAK. Jesteś dobrym graczem, Nie widziałem żebyś łamał regulamin. Puchatek dobrze napisał zgłaszasz graczy na u@. Składka+ Gt+ Myśle że bedziesz dobrym adminem. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 No Dobra. teraz chyba najważniejsza wypowiedz ^^. Jestem Na TAK tylko jedno. jak Bedziesz już tym "Adminem" to nie wybuchaj emocjonalnie jak to czasami potrafisz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Przyjęty na okres próbny.Zapraszam na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi