MajuN 682 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Kocur, polecam sprawdzić inne kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tworzenie dowolnej muzyki, czy to rap, czy to pop o tematyce gry jest według mnie głupia. Ale to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja za to jestem całkiem innego zdania, fajnie jest czasami posłuchać jakiejś odskoczni, niż ciągłe tracki o tym jak im w życiu nie wyszło, czego to nie wciągali, że rzuciła ich dupa czy wychowała ich ulica. Fakt faktem jest to całkiem inny rap czy też pop ale można go spokojnie przesłuchać. Dodałem to akurat ze względu na to, że Korek posiada flow które jest ciężko zastąpić, co bardzo propsuję, oraz włada bardzo rozległym słownictwem przez co można usłyszeć mnóstwo punch'y, może niekoniecznie w tym kawałku ale na pewno w innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Fajny ma głos ;p Ogólnie fajny kawałek ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi