Semi 1 260 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Witam , chciałbym przedstawić wam poradnik odnośnie dodawania czcionek. Będą one działać w każdym jednym programie do obróbki graficznej jak i w notatniku i innych narzędziach tekstowych. 1. Klikamy oznaczone "download" i pobieramy wybraną czcionkę , możemy je znaleźć na przykładowej stronce : 2. Wpisujemy "czcionki" w menu start i wybieramy zaznaczony folder.3. Gdy już jesteśmy w folderze wystarczy tylko otworzyć paczkę .rar i przeciągnąć znajdujący się w niej plik do środka.4.Czcionka zostanie zainstalowana a my możemy się cieszyć nowymi możliwościami Poradnik w 100% napisany przeze mnie. Zabraniam kopiowania i rozpowszechniania go po za forum.cs-classic.pl.Wiem że to proste , ale chciałbym trafić i pomóc osobom które miały/mają/będą mieć z tym kiedyś problem.Pozdrawiam. @Queen nie wszyscy mają dostęp do konta administracyjnego , po za tym w ten sposób można wrzucać masowe ilości. @ winchester tak jak zaznaczyłem wyżej nie każdy ma dostęp do konta administratora. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Semi 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 O kurczę A ja zawsze 2 razy klikałam w czcionkę i "zainstaluj" a tutaj da się tak łatwo.. @Nie no ja rozumiem, po prostu nie znałam tej metody, kiedyś kolega wysłał mi cały folder czcionek to powiedziałam, że go porąbało tyle wgrywać i wybrałam te najlepsze, a tutaj prosze.. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) te czcionki się dodają do notatnika itd? @edit nie przeczytałem wyżej dzięki przyda się. Edytowane 18 Listopada 2015 przez aze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Po co bawić się w takie sposoby, skoro można: a) Pobrać .rar b) Wejść w .rar c) Kliknąć "zainstaluj" Gotowe ;-; Ale + za chęci napisania poradnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Fajne dzięki. Leci plusik dla Ciebie Prezent Mikołajkowy:MIKOLAJ8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi