Kacper20012 6 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick:Xx_Yoda_xX 2. Imię:Kacper 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/270639 8. Parę słów o sobie **:Jestem normalnym chłopakiem który lubi sobie pograć w cs pochodze z małego miasta. Lubie grać w siatkówke oraz tenis stołowy 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ ostatnio widze tylko 2 adminów którzy od czasu do czasu wbijają i po prostu chcę powiększyć grono oraz aktywność chociaż 1 admina na serwerze 10. Steam_ID:STEAM_0:0:46090419 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:min 2 godź dziennie max 5 godź 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 17-21 weekendy 9-21 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:ponad 1100 godzin 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak Edytowane 22 Listopada 2015 przez Kacper20012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Devil1 4 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Yoda . Mówiłem już Ci o co chodzi a patrząc nadal nie zrobiłeś tego czego miałeś zrobić , aktywność zerowa . Mówie na razie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Na TAK. Poprawił aktywność na serwerze, ogarnia, tylko aktywność na forum beznadziejna - popraw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbad0n 9 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Na serwerze często Cię widać, niestety na forum już nie bardzo. 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Jest to w wymaganiach na admina także niestety ale dopóki nie poprawisz aktywności na forum także jestem na nie. Edytowane 22 Listopada 2015 przez abbad0n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Aktywność i można się zastanowić Aktywność na serwerze jak i forum, jeżeli się poprawi jestem na Tak lecz teraz zdecydowane Nie Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Shinatobe Proszę uzasadnić swoją wypowiedź i powiedzieć jasno, czy jesteś za, czy przeciw. W przeciwnym razie zostaniesz ukarany warem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Z tego co się deklarowałeś miałeś poprawić aktywność na serwerze jak i forum. Do tej pory nie widać efektów. Dałem Ci dwie szanse których nie wykorzystałeś, więcej już nie dostaniesz. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi