419+1 10 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) 1.Twoj Nick:419+12.Kto zawinil? (Admin/Gracz):admin3.Nick admina/gracza ktory zawinil:esme4.IP/SID oskarzanego*:nie mam (nawet gdybym chcial to nie mam jak bo mam banna)5.Data i godzina:dzis tj. 11-22 14;456.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://www20.zippyshare.com/v/P1F2AB2y/file.html7.Opis sytuacji:administratorzy tego serwera nie wykazuja sie zbyt wielka znajomoscia cs1.6 i uwazaja ze kucanie na scrollu to jest ad... a niestety jest to calkowita bzdura gdy moj kolega dostala bana wlasnie za kuc na scrollu zaczalem nagrywac wszystkie swoje gry i nie musialem czekac dlugo na bana za to samo jak to mozesz byc skrypt skoro ustawiasz normalnie w opcjach?skoro opcje na to pozwalajaa nic nie majstuje w configu nic nie sciagam robie tyle na ile gra mi pozwala....2.1. Zakaz używania wszelkich typów wspomagaczy i skryptów.wspomagaczy i skryptow zgadzam sie tylko zmieniam poprostu w opcjach na kucanie na scroll nic nie sciagam ani to wspomagacz ani skrypt jest to zwyczajna opcja ktora umozliwia mi gra i tak jak napisales wczesniej wykonuje wieeele skokow ...guzik prawda z kucaniem na scrolu nie robie sie wielu skokow tylko wiele kucniec:) i nie tak jak na spacji bo na spacji trwaja one wieki no dobra wszytsko pieknie fajnie dziala w ten sam sposb chodz nie do konca ad rozpedza sie bez wzgledu czy jestes w tt na matach przyspieszajacych czy nie naciskasz guziczek i lecisz a moje "ad" rozpedza mnie tylko i wylacznie na matach w tt co widac na demku wiec hmm nazwalbym to takim pol ad a nawet cwierc ad bo musi byc mata i tak powiem ci w tajemnicy ze na ffa tez to sie wykorzystuje if u know what i mean aczkolwiek watpie bo skoro uwazasz ze jest to wspomagacz badz skrypt no to sory ;d no niestety umciaczku skok mam na spacji jest to dr z AUTOMATYCZNYM BH trzeba by bylo byc niespelna rozumu zeby skakac na scrollu widze ze kolejny ktoremu opcje sa nieznane ;d i nie wiem czy czytales wczesniejsze wypowiedzi czy nie ale specialnie dla ciebie i tylko dla ciebie napisze jeszcze raz ze NIC nie wkleialem do confingu nic nie sciagalem zmienilem jedynie opcje brawo polac temu panu na 5 osob wypowiadajacych sie w tym temacie 3 razem ze mna maja jakies pojecie na ten temat nie uzylem wspomagacza nie uzylem skryptu ban nie sluszny chyba nic wiecej dodac nie trzeba Edytowane 22 Listopada 2015 przez 419+1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Siemanko , ban jak najbardziej słuszny. Skrypt polega na wykonywaniu wieeeeelu skoków na raz lub szybko , dokładnie identyczny efekt ( tylko troszeczkę wolniej się rozpędzamy ) uzyskamy ustawiając kucanie na scroolu ! . Jest to wspomagacz , który działa na takiej samej zasadzie. Czytaj regulamin . Jestem świadkiem , do zamknięcia. Jest to uważane za wspomagacz. Nie udawaj teraz , bo przecież sam widziałem jak z tego korzystasz i rozpędzałeś się na bieżni w tt.. 2.1. Zakaz używania wszelkich typów wspomagaczy i skryptów. @419 Przepraszam , pomyliłem sie. Działa to na takiej samej zasadzie , jest to uwazane za wspomagacz na dr. !. Wykorzystywałeś to dokladnie w taki sposob w jaki sie ad wykorzystuje. Edytowane 22 Listopada 2015 przez Q♥een Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Wy chyba nie rozumiecie o co ta skarga (Semi) ... chyba po to są OPCJE, żeby każdy sobie ustawił je jak chce ty teraz powiedziałeś tak. jak ktos ustawi powiedzmy chodzenie do przodu które jest na W a w opcjach zrobi na Q. to twoim zdaniem to już jest Skrypt lub wspomagacz.... Tutaj kolega zrobił to samo wszedl w Opcje gry, i zmienil sobie tam Kucanie z ctrl na scroll... Nie rozumiem o co tu wgl wam chodzi :czerwona: Jeżeli zmiana przycisku w Opcjach to SKRYPTY... to ja jestem Bogiem tej gry Ummciak a co jeżeli pisze prawdę ? powiedzmy tak to wyglada na to... ty wejdziesz np na serwer Zombie Mod a mn9 da ci perma za skrypty a ich nie miałeś a każdy będzie pisał, że mialeś i ban sluszny? jak byś się czuł ? Skąd taka pewność, że on sobie nie nie dal tylko kucania? To może i ja sobie zmienie z ctrl na scrolla wejde i tez perma dostane? a przyokazji i Maus? Tylko dlatego, że zmienilem klawisz w ustawieniach gry? śmieszni jesteście tyle odm... w tym temacie Dozobaczenia i powodzenia 419+1 Edytowane 22 Listopada 2015 przez JC PLAMBYGG AS 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Panowie, używamy opcji edytuj jeżeli chcemy coś dopisać. Ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Jezeli zbindowales jednoczesnie skok i kucanie, na scrolu to daje to efekt jabys mial ad. Moim zdaniem wkleiles bind na ad i teraz udajesz ze jestes swiety. Ban jest jak najbardziej sluszny Edytowane 22 Listopada 2015 przez Umciaak * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Nie wszystko co gra od siebie daje jest dozwolone to sa serwery a serwer ms swoj regulamin i mamy to co pozwala nam miec serwer nie cs. Masz mozliwosc uzywania mikrofonu ale za darcie sie przez mikrofon jest ban i mysle, ze koledzy moi i kolezanki bardziej maja na mysli to, ze wszystko jest dozwolone ale z umiarem najwazniejsze to zeby nie przekombinowac. Gra pozwala nam na wiele ale pamietaj, ze nie na wiecej i pisze Ci to naprawde doswiadczony gracz gry cs 1.6. Z calym szacunkiem mysle, ze sie jakos dogadacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Nie jestem pewny czy wszyscy wiedzą na czym polega auto duck, a więc od tego zacznijmy. Skrypt na auto duck umożliwia nam zrobienie 100, 1000, czy ile tam w skrypcie jest ustawione kucnięć na sekundę. Na scroolu maksymalnie zrobisz z 10? Góra 20. Oczywiście każdy może to podpiąć pod AD, chociaż ja tak nie uważam. Kucanie na scroolu używane jest powszechnie w CS na każdym modzie i nie uważam, żeby to był wspomagacz na DR, gdyż w samym bh na mapie nic to nie pomaga (tylko maty jak wspomniał 420). Nie zarzucam tutaj winy nikomu, bo każdy uważa inaczej i w tym wypadku, powinno się dodać do regulaminu sprostowanie: czy za to banować czy nie. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jeżeli to jest skrypt czyli Hack to czemu można go ustawić w opcjach gry? Wh czy aim to są hacki, a nie można ich ustawić w opcjach gry. Moim zdaniem to nie jest skrypt ponieważ nic nie trzeba pobierać nic włączać tylko sie to ustawia w opcjach gry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianegg 1 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @ Jeśli myśleć Twoim tokiem myślenia, to po co w Opcjach jest pozycja "Auto-Aim" (która oczywiście nic nie daje) Co do skargi, jest to jakaś przewaga na innymi graczami, ale szczerze to nie jestem pewien, czy powinien być za to ban. Tak jak mówi @[member=One Punch! || Saitama, należałoby dodać do regulaminu, punkt, który zawierałby informacje na temat autoducka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Nie jestem pewny czy wszyscy wiedzą na czym polega auto duck, a więc od tego zacznijmy. Skrypt na auto duck umożliwia nam zrobienie 100, 1000, czy ile tam w skrypcie jest ustawione kucnięć na sekundę. Na scroolu maksymalnie zrobisz z 10? Góra 20. Oczywiście każdy może to podpiąć pod AD, chociaż ja tak nie uważam. Kucanie na scroolu używane jest powszechnie w CS na każdym modzie i nie uważam, żeby to był wspomagacz na DR, gdyż w samym bh na mapie nic to nie pomaga (tylko maty jak wspomniał 420). Nie zarzucam tutaj winy nikomu, bo każdy uważa inaczej i w tym wypadku, powinno się dodać do regulaminu sprostowanie: czy za to banować czy nie. Zgadzam się z One Punch! || Saitama to nie jest wspomagacz ale nie wiem jak inni Edytowane 24 Listopada 2015 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarony 1 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Skrypty można rozpoznać po Alias'ach nie bindach. Prawda. jeżeli używamy CTRL na scrollu otrzymamy efekt podobny. Ale działający Tylko na matach i w zwolnionym tepie.Dla przedstawienia To jest bind o którym wspomniał kolega. bind "MWHEELDOWN" "+duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait" To jest skrypt mylony z Autoduckiem. Jego prawdziwa nazwa to G-Strefe przyjęta już w 2009r.alias s "say G-strafe script by Pfn3d"alias +sgstrafe "alias _special ggstrafe;ggstrafe" alias -sgstrafe "alias _special" alias ggstrafe "special;wait;+duck;wait;-duck"bind "X" "+sgstrafe" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Usunąłem bana. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi