BuSTTeR !~! ^.^. 0 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:BuSTTeR !~! ^.^. 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Dwóch graczy 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Dzejdi i CpUn3K @_o 4.IP/SID oskarzanego*:Nie ma 5.Data i godzina:2015-11-22 okolo 18:30 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1511221813-zm_poland-1448212380-1448214780.zip 7.Opis sytuacji: Wszystko widać na demku od minuty 27:25:00 do 28;00;00 a zaczęło się od tego że Dzejdi i Cpunek kampili sobie w bunkrze (takim brązowym) i zombie im normalnie wbijali i ja wbiłem i zniszczylem im lm'a i Cpunka chyba przyciągneła klasa Banshee nie pamietam kto no i go zaraziło i Cpunek szedł tak wolno że Dzejdi spokojnie zdążył napisać słowa typu "ej nie bij plis" no i cpunek wyszedl tam do Dzejdiego i zaczal blokować zm zeby ich zabił i po chwili chyba Cpunka ktos upomnial zeby nie blokowal ale on dalej robił swoje myśle że to wystarczające dowody myślę że banik przynajmniej na 1 dzień/tydzień + reset lvl'a się należy bo takie coś to troche przesada ^^ *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 22 Listopada 2015 przez BuSTTeR !~! ^.^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Na demku widać jak gracz CpUn3K @_o i Dzejdi współpracują. Gracz CpUn3K @_o blokuje dostęp innym zombie do gracza Dzejdi, a gracz Dzejdi swobodnie strzela sobie do innych zombie nie trafiając przy tym blokującego gracza CpUn3K @_o. BuSTTeR !~! ^.^. na przyszłość pamiętaj o tym żeby uzupełnić ten pkt. "4.IP/SID oskarzanego*" jest on bardzo ważny. Któryś z adminów zbanuje tych graczy. Edytowane 23 Listopada 2015 przez Puchatkowy Alkoholik☺ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Też się postaram. Będę w domu około 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) 4.IP/SID oskarzanego*:Nie ma Jak mam ich zbanować bez tego? Uzupełnij to proszę. Ewentualnie proszę adminów o zbanowanie tych graczy. Edytowane 23 Listopada 2015 przez mn9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi