gicik krzys 414 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Nick: fam Opis problemu: mam dwie wersje csa na tej co zawsze grałem mikro działa normalnie i każdego słyszę a na tej co pobrałem z tej sieci to niby pokazuje po prawej mikrofon ale nic nie słychać ani ja nie słyszę jak ktoś rozmawia a w opcjach testuj mikro działa normalnie ? Screenshoty: Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : priw, skype: pankaleson , lub na priw dam fb /edit. Siwy tak na każdym serwerze tak mam, Paweł nie mam takiego pliku wgl Edytowane 23 Listopada 2015 przez four Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Na innych serwerach też występuje problem z komunikacją? U nas nie ma żadnego kodeku wgranego może przez to nie możesz używać mikro, spróbuj na innych serwerach ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć który ma możliwy wgrany kodek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Folder cs'a > cstrike i tam znajdziesz dwa pliki csxguard, usuń je i problem będzie rozwiązany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) O wiele lepiej było by jak byś pisał nowe posty, nie zachęcam do spamu, ale takie edytowanie postów nie odświeża tematu i nie widzę że jest nowy post/edycja Przejrzę potem amxx.pl i zobaczę, może jakiś plugin lub kodeki umożliwiają gadanie, czy pliki cs'owe. Dam Ci znać na PW jeżeli coś znajdę. Nie wiem.. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Siwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi