gicik krzys 414 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Nick: fam Opis problemu: mam dwie wersje csa na tej co zawsze grałem mikro działa normalnie i każdego słyszę a na tej co pobrałem z tej sieci to niby pokazuje po prawej mikrofon ale nic nie słychać ani ja nie słyszę jak ktoś rozmawia a w opcjach testuj mikro działa normalnie ? Screenshoty: Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : priw, skype: pankaleson , lub na priw dam fb /edit. Siwy tak na każdym serwerze tak mam, Paweł nie mam takiego pliku wgl Edytowane 23 Listopada 2015 przez four Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Na innych serwerach też występuje problem z komunikacją? U nas nie ma żadnego kodeku wgranego może przez to nie możesz używać mikro, spróbuj na innych serwerach ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć który ma możliwy wgrany kodek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Folder cs'a > cstrike i tam znajdziesz dwa pliki csxguard, usuń je i problem będzie rozwiązany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) O wiele lepiej było by jak byś pisał nowe posty, nie zachęcam do spamu, ale takie edytowanie postów nie odświeża tematu i nie widzę że jest nowy post/edycja Przejrzę potem amxx.pl i zobaczę, może jakiś plugin lub kodeki umożliwiają gadanie, czy pliki cs'owe. Dam Ci znać na PW jeżeli coś znajdę. Nie wiem.. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi