gicik krzys 414 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Nick: fam Opis problemu: mam dwie wersje csa na tej co zawsze grałem mikro działa normalnie i każdego słyszę a na tej co pobrałem z tej sieci to niby pokazuje po prawej mikrofon ale nic nie słychać ani ja nie słyszę jak ktoś rozmawia a w opcjach testuj mikro działa normalnie ? Screenshoty: Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : priw, skype: pankaleson , lub na priw dam fb /edit. Siwy tak na każdym serwerze tak mam, Paweł nie mam takiego pliku wgl Edited November 23, 2015 by four Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Na innych serwerach też występuje problem z komunikacją? U nas nie ma żadnego kodeku wgranego może przez to nie możesz używać mikro, spróbuj na innych serwerach ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć który ma możliwy wgrany kodek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,323 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Folder cs'a > cstrike i tam znajdziesz dwa pliki csxguard, usuń je i problem będzie rozwiązany. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 (edited) O wiele lepiej było by jak byś pisał nowe posty, nie zachęcam do spamu, ale takie edytowanie postów nie odświeża tematu i nie widzę że jest nowy post/edycja Przejrzę potem amxx.pl i zobaczę, może jakiś plugin lub kodeki umożliwiają gadanie, czy pliki cs'owe. Dam Ci znać na PW jeżeli coś znajdę. Nie wiem.. Edited December 12, 2015 by Siwy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts