hero000 19 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Dobry. Chciałbym powiadomić opiekunów serwera iż powód kicka nie działa... Nawet gdy wpisuję w konsoli amx_kick "..." "..." nadal to nic nie daje wyrzuca bez powodu... Coś jest na nic :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,403 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 (edited) Po co tworzysz kolejny temat skoro już ci to wytłumaczyłem.Jak nie działa to wpisujesz w konsoli amx_kick "nick gracza" "powód" i po sprawie... @hero dziwne bo mi jakoś działało a tobie chodzi pewnie o to,że na hudzie nie pokazywało w kolorze zielonym tylko na say'u "admin wykopał.." no nam nie pokazuje ale temu osobnikowi który dostał kicka pokazuje... Edited November 25, 2015 by Zyguś Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG droso 236 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 naprawione Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero000 19 Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 Zygi przeczytaj dobrze albo sie naucz czytać i zobacz co napisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 To najwyraźniej opiekun skasował powody kicków, plik albo go wyczyścił lub plugin wyłączył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,403 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione.Kickowanie działa już poprawnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts