hero000 19 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dobry. Chciałbym powiadomić opiekunów serwera iż powód kicka nie działa... Nawet gdy wpisuję w konsoli amx_kick "..." "..." nadal to nic nie daje wyrzuca bez powodu... Coś jest na nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Po co tworzysz kolejny temat skoro już ci to wytłumaczyłem.Jak nie działa to wpisujesz w konsoli amx_kick "nick gracza" "powód" i po sprawie... @hero dziwne bo mi jakoś działało a tobie chodzi pewnie o to,że na hudzie nie pokazywało w kolorze zielonym tylko na say'u "admin wykopał.." no nam nie pokazuje ale temu osobnikowi który dostał kicka pokazuje... Edytowane 25 Listopada 2015 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Zygi przeczytaj dobrze albo sie naucz czytać i zobacz co napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 To najwyraźniej opiekun skasował powody kicków, plik albo go wyczyścił lub plugin wyłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione.Kickowanie działa już poprawnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi