Zarony 1 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: _=''[Zarony]''=_ 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz : _=''[Zarony]''=_ 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Saitama 4.IP/SID oskarzanego*: Nie Trzeba. 5.Data i godzina: Około 22:05 24.11.2015 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Dowód: http://scr.hu/19o7/xqtc8 http://banid.pl/pub?liczne=0:0:33686779 7.Opis sytuacji: Sytuacja przypadkowo sprowokowana przezemnie. Przez przypadek Wdusiłem klawisz V na którym miałem binda którego można zobaczyć wyżej w SS'ie.Bind stworzony na innym serwerze Deathrun.Unikne podawania serwerowni bo to będzie reklama ^ ^. Pozwole sobie powiedzieć że dla "jajców". Dr'a ćwicze około 6/7 lat. Można nawet filmy z Youtube znaleźć (Jakoś z treningów ) Prosiłbym o UB, Pozdrawiam _=''[Zarony]''=_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Rozmawiałem z kolegą wyżej i dał mi swojego cfg i mogę potwierdzić, że to z tego. Źle oceniłem sytuację. Gość ogarnia jak mało kto, banid czysty, steam czysty 2k10, 3k godzin. Z tego miejsca przepraszam i proszę o UB dla tego pana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Gracz został odbanowany na prośbę Esme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Ban usunięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi