BrzozaBTV 0 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 1. Serwer:Cod 45k2. Nick: BrzozaBTV3. Imię:Kuba 4. Wiek:165. Znajomość Amxx(0/10):7/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Raczej Tak8. Czas spędzony na forum: 27h9. Opisać siebie:Ogarnięty,brzydki,lubiący cs10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Byłem już tutaj adminem lecz nie miałem na to czasu,ale znów mam i chciałbym znowu być adminem11. Linki do reklam: Zrobię potem,lub wyśle jakiegoś smsa12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wchodzę na specta obserwuje go,i robi screna -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie,potem drugie ostrzeżenie,potem kick,a potem ban 5-15minut -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie,za drugim razem ban 5-15minut 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS,ale dzisiaj lub jutro powinienem mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Na NIE:-Nie widziałem Cię na serwie -co to znaczy Składka raczej tak ??-Nie ma reklam!Spróbuj później . ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Na nie, jak kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) - Spełniasz wymagania~Mikrofon(nie wymagane aż tak) - Spełniasz wymagania ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze - 28h Popraw się ~Ogar - Nie znam cię na tyle by stwierdzić ~Kultura - Nie znam cię na tyle by stwierdzić ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Ujdzie ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM - Odpracuj warny~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Widziałem cię parę razy ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Okaże się w trakcie ~Reklamowanie Serwerów - Nie masz reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Brak reklam, brak mikrofonu, składka raczej tak, to w końcu tak czy nie ? Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Haha.. NIE-brak mikro-słaba znajomość amx-BRAK REKLAM!-no steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 NIE- warny- nie grasz na serwie- godzinki na forum też kiepsko - Pkt 12. ? Za aima też zrobisz ss'y ?- byłeś tutaj admem ? Jakoś nie przypominam sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Jestem na nie -warny-nie widziałem ciebie na serwie jeszcze -za mało godzin na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 -Reklam BRAK-http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.128:27331/top_players/?query=BrzozaBTV&Search=Search ^ ^-WARNYNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi