Besi523 3 023 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Kończy nam się listopad także to najwyższy czas na wybranie naszego nowego użytkownika miesiąca! Jest to pierwszy miesiąc z naszą nową zabawą! Mam nadzieje, że przypadnie Wam do gustu i z miesiąca na miesiąc wasza aktywność w wyborze nie spadnie, ba! Wzrośnie. Zabawą tą ja będę się zajmowała, jeżeli będziecie mieć pomysł na jej rozwój napisz mi o tym na PW! Jestem otwarta na przeróżne propozycje . Widzisz osobę która wyróżnia się na tle forum? np. dużo pisze, pomaga, zgłasza problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym posem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: -_- Krypton Q♥een Besiałke Paweł.? Pride Podziękowania dla winchestra za wykonanie napisu. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Aby was rozruszać zacznę z pierwszą kandydaturą: Nick: PyniaPowód: Udziela się zarówno na SB jak w różnych tematach, pomaga, przesiaduje sporo na TeamSpeak, pomagała na KARAOKE oraz w dziale z grafiką wykonuje zlecenia. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nick:Omega *Powód:Od zawsze bardzo pomocny użytkownik, wcześniej najlepszy moderator, dziś osoba, która jest weteranem sieci. Organizator karaoke na serwerze głosowym, stara się pomagać sieci, zawsze konstruktywne i rzeczowe wypowiedzi. Pomagał mi często. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nick: Winchester Powód: Pomocny, bardzo aktywny. Opikuje sie 4funem dzialem metin2 webmastering redaktor na fb i pisze gazetke cs classic 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nick: James0v.Powód: Bardzo dobry opiekun. Zawszę pomoże, wytłumaczy : ). 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nick:mn9 Powód: Powiem tyle dobry człowiek zawsze pomoże gdy trzeba. Troszczy się o swój serwer jak i swoich poddanych, a więc za to, że tyle razy mi pomogłeś i dalej próbujesz rozruszać naszego Zombie Moda oddaje głos na ciebie ! . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Według tej modyfikacji najaktywniejszymi użytkownikami są ωιncнєѕтєr, pynia oraz Omєga * Zwycięzce podam do 15 minut 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wygrał ωιncнєѕтєr Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi