Besi523 3,023 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Kończy nam się listopad także to najwyższy czas na wybranie naszego nowego użytkownika miesiąca! Jest to pierwszy miesiąc z naszą nową zabawą! Mam nadzieje, że przypadnie Wam do gustu i z miesiąca na miesiąc wasza aktywność w wyborze nie spadnie, ba! Wzrośnie. Zabawą tą ja będę się zajmowała, jeżeli będziecie mieć pomysł na jej rozwój napisz mi o tym na PW! Jestem otwarta na przeróżne propozycje . Widzisz osobę która wyróżnia się na tle forum? np. dużo pisze, pomaga, zgłasza problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym posem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: -_- Krypton Q♥een Besiałke Paweł.? Pride Podziękowania dla winchestra za wykonanie napisu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besi523 3,023 Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 Aby was rozruszać zacznę z pierwszą kandydaturą: Nick: PyniaPowód: Udziela się zarówno na SB jak w różnych tematach, pomaga, przesiaduje sporo na TeamSpeak, pomagała na KARAOKE oraz w dziale z grafiką wykonuje zlecenia. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,323 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Nick:Omega *Powód:Od zawsze bardzo pomocny użytkownik, wcześniej najlepszy moderator, dziś osoba, która jest weteranem sieci. Organizator karaoke na serwerze głosowym, stara się pomagać sieci, zawsze konstruktywne i rzeczowe wypowiedzi. Pomagał mi często. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKardzio 668 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Nick: Winchester Powód: Pomocny, bardzo aktywny. Opikuje sie 4funem dzialem metin2 webmastering redaktor na fb i pisze gazetke cs classic 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friko 56 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Nick: James0v.Powód: Bardzo dobry opiekun. Zawszę pomoże, wytłumaczy : ). 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC PLAMBYGG AS 252 Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Nick:mn9 Powód: Powiem tyle dobry człowiek zawsze pomoże gdy trzeba. Troszczy się o swój serwer jak i swoich poddanych, a więc za to, że tyle razy mi pomogłeś i dalej próbujesz rozruszać naszego Zombie Moda oddaje głos na ciebie ! . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,698 Posted December 1, 2015 Root Share Posted December 1, 2015 Według tej modyfikacji najaktywniejszymi użytkownikami są ωιncнєѕтєr, pynia oraz Omєga * Zwycięzce podam do 15 minut 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,698 Posted December 1, 2015 Root Share Posted December 1, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wygrał ωιncнєѕтєr Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts