Jump to content

Użytkownik miesiąca [LISTOPAD]

Besi523

Recommended Posts

pre_1453402487__zvx9xi8.png

Kończy nam się listopad także to najwyższy czas na wybranie naszego nowego użytkownika miesiąca!

Jest to pierwszy miesiąc z naszą nową zabawą! Mam nadzieje, że przypadnie Wam do gustu i z miesiąca na miesiąc wasza aktywność w wyborze nie spadnie, ba! Wzrośnie. Zabawą tą ja będę się zajmowała, jeżeli będziecie mieć pomysł na jej rozwój napisz mi o tym na PW! Jestem otwarta na przeróżne propozycje .

Widzisz osobę która wyróżnia się na tle forum? np. dużo pisze, pomaga, zgłasza problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować!

W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór.

Wzór:

Nick:
Powód:

_

Zasady:

• W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym posem like.
  • Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum
  • W zabawie nie biorą udziału:
    • -_-
    • Krypton
    • Q♥een Besiałke
    • Paweł.?
    • Pride

Podziękowania dla winchestra za wykonanie napisu.

• Like 10

Aby was rozruszać zacznę z pierwszą kandydaturą:

Nick: Pynia
Powód: Udziela się zarówno na SB jak w różnych tematach, pomaga, przesiaduje sporo na TeamSpeak, pomagała na KARAOKE oraz w dziale z grafiką wykonuje zlecenia. 

• Like 15

Nick:Omega *
Powód:Od zawsze bardzo pomocny użytkownik, wcześniej najlepszy moderator, dziś osoba, która jest weteranem sieci. Organizator karaoke na serwerze głosowym, stara się pomagać sieci, zawsze konstruktywne i rzeczowe wypowiedzi. Pomagał mi często.

• Like 12

Nick:mn9

Powód: Powiem  tyle dobry człowiek zawsze pomoże gdy trzeba. Troszczy się o swój serwer jak i swoich poddanych, a więc za to, że tyle razy mi pomogłeś i dalej próbujesz rozruszać naszego Zombie Moda oddaje głos na ciebie ! :).

• Like 4

• Root

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Wygrał ωιncнєѕтєr

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy