ReKciK 2 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 1. Nick:ReKciK 2. Imię:Wiktor 3. Wiek:15 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 9-10 (nauczyłem się już) 5. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiscie 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack...3.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **:Jestem twórczy, lubię pisać różne teksty ale też lubię grac w piłkę nożną, wychodzić na dwór z kolegami (troszeczke ubogie ale po co się rozpisywać) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem ponieważ niektóre że to tak ujmę dzieci zabierają innym chęć do gry przynajmniej w moim odczuciu. Chcę temu jakoś zaradzić wiem że jestem troche mało znany ale myślę że chociaż dostanę ten okres próbny 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:0:1:147146641 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 15:00 do 18:00 weekendy praktycznie zawsze jestem 13. Staż w Counter-Strike 1.6:4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Aktualnie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Tymczasowo na Nie Link do gt nie działa. Miałeś poprawić aktywność na forum oraz nadrobić posty a tego nie zrobiłeś. Popraw tą aktywność i złóż podanie gdzieś tak za góra tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSIOO ! 17 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Byłbym na Tak Gdyby Nie to że mała Aktywność na Forum , ale tu liczy się zdanie Adminów ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Ja tam jestem na tak: ale nie teraz: - po pierwsze: Link do Game Tracker'a nie działa - drugie: posty też miałeś nadrobić + Mega fajna atmosfera z Tobą ---------------------------------- Zalecam zamknąć. Złóż za tydzień podanko.Ja tam jestem na tak, ale musisz ogarnąć posty+gametracker, bo bez tego podanie może zostać Odrazu odrzucone :/. Narazie na nie. Edytowane 28 Listopada 2015 przez Pawel.? Posty połączone. Jeżeli chcesz coś dodać/zmienić używaj opcji "edytuj" w przeciwnym razie warn. Tym razem to tylko słowne ostrzeżenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Y- nie masz swojego nicku w podaniu- zostaje odrzucone ^--^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nadrób aktywność na forum i jestem na tak. +często jesteś na serwie +ogarniasz +wprowadzasz miłą atmosferę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jasne że na TAK! Ogadnięty! Posiada kulture coś czego wielu nie ma Ogarnięty ct! Umie rozbawiać ludzi! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`DreeZ 12 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jestem na TAK +ogarnięty +dusza towarzystwa +aktywnosc Forum jest do nadrobienia, nie widzę innych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Link do Gt nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi