VanitaS 0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nie wiem czy to możliwe,ale chciałbym,żeby na deathrun_chemical,była kolejka gdyż jest to mapa mała i nowi gracze mogliby sobie troche lvl powbijac,a jak słysze,głupie pytania typu jak nabić lvl czy coś to nie mnie coś trafia,a to jest mapka akurat pod takich ludzi ,bo jest powiedzmy ,ze na 2 skoki . To jest tylko propozycja ,bo nie wiem czy można tak zrobić . PZDR VanitaS^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wydaje mi się że była tam kolejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Kolejka już znajduje się na tej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi