ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) |> Jak dodać favicon <| 1. Logujemy się do naszego forumowego ACP. 2. Przechodzimy do zakładki "Style i szablony". 3. Z menu, które znajduje się po lewej stronie wybieramy opcję "Szablony". 4. Wybieramy nasz szablon, po przekierowaniu odszukujemy "Niezgrupowane szablony", a następnie na nie klikamy. 5. Z listy wybieramy plik "headerinclude", (klikamy w niego) Otwiera nam się jego zawartość. Musimy dodać tutaj następujący kod: <link rel="shortcut icon" href="./favicon.ico" type="image/x-icon" /> (ja go dodałem w trzeciej linii dokumentu) 6.Po dodaniu odpowiedniego kodu, zjeżdżamy na dół oraz klikamy przycisk "Zapisz i kontynuuj edycję" 7. Logujemy się do naszego FTP oraz przeciągamy naszą ikonkę z rozszerzeniem .ico do głównego folderu, public_html . 8. Gotowe, aby zobaczyć efekty należy WYŁĄCZYĆ, a następnie włączyć przeglądarkę oraz przejść na nasze forum. EFEKT MOJEJ PRACY: Poradnik napisany przez: ωιncнєѕтєr. Zakaz kopiowania bez zgody autora! Poradnik napisany specjalnie dla cs-classic.pl Edytowane 28 Listopada 2015 przez ωιncнєѕтєr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ładnie ladnie czekam na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja mam pytanie. Co to ogólnie zmieniło? Próbowałem porównać efekt wizualny tego screena do screena z przed ostatniego poradnika i ja nie mogę dostrzec różnicy. Jeszcze raz, co to zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Przy adresie strony masz iknoke nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi