Drako 26 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Hejka. Mam propozycje aby przez czas świąteczny Administracja, wprowadziła prezenty dla graczy. Czyli mozliwość darmowego VIP'a/klas premium na określony czas świąteczny. Graczy by przybyło trochę,każdy byłby zadowolony. Oczywiście gracze musieliby się upomnieć o to w odpowiednim temacie i według odpowiedniego wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 dużo roboty przy tym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 26 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 @up niby tak . Lecz zobacz jakby to graczy uszczęśliwiło,jestem przekonany,że przez taką akcje doszli by nowi gracze oraz więcej osób kupowalo by w sklepiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 dużo roboty przy tym ;p Przy tym roboty nie ma dużo, bo jeżeli miałoby to wejść w życie, to robiliby to opiekunowie poszczególnych serwerów. A z robotą to wygląda tak... Zgłaszaliby się na pw do opiekunów ze sidem/hasłem na nick po czym opiekun w users.ini musiałby wpisać w przypadku sid'u "STEAM_1:112412546546" "" "zy" "ce" i to wszystko... Ale do samego pomysłu nie jestem przekonany, bo i tak coś obiło mi się o uszy, że administracja coś planuje większego, tylko co to będzie? Nikt oprócz nich nie wie p.s być może źle napisałem ten fragment z co się pisze w users.ini, wybaczcie, dawno tego nie robiłem i "luki" w pamięci robią swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSIOO ! 17 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgadzam się z Drako . Fajny by był pomysł z prezentem dla Graczy.+ Gracze którzy mają zablokowane SMS premium by mieli okazje zobaczyć co ma vip itd. + Więcej ludzi by przybyło - Za dużo roboty dla Administracji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Jak dla mnie pomysł jest dobry tyle, że ja bym zrobiła to inaczej. Mianowice takie darmowe vipy/ premki i inne dodatki włączyłabym na serwerze przez święta ale w określonej godzinie np od 19 do 22. Bo jeśli będą grać to wiadomo, że w godzinach wieczornych, bo przeważnie każdy ma jakieś obowiązki na świeta ect. Więc ja to tak bym wam proponowała zrobić jeśli byście mieli przyjąć tą propozycje. I bez pisania na forum według wzoru prośby o vipa czy premke bo administrator by musiał siedziac przez cale święta przy kompie ;d No taka jest prawda, na dobrą sprawę. Edytowane 29 Listopada 2015 przez Melanjy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Będą konkursy, więc to powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi