Leager 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Spowinowacony 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: nie wiem ktory 4.IP/SID oskarzanego*: administratorzy i vipy 5.Data i godzina: około 11:10, 29 listopada 2015 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Cele !!!Cele !!!VIP Medyk : /bronKaczmen droppedKaczmen has left the gameCele !!!Cele !!!Cele !!!Wpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole.VIP Destiny : xdVIP Medyk : kto bogatemu zabroni XDCele !!!Cele !!!Cele !!!VIP Destiny : no cele albo ban*** Lukasz killed MeChAnIcZnA PoMaRacZA with a headshot from infection ***Cele !!!Cele !!!Cele !!!*** Destiny killed Spowinowacony with a headshot from aug ****** Destiny killed BartusFreeStyle with a headshot from aug ****** Destiny killed Spowinowacony with a headshot from aug ***Zostales ozywiony.*** MeChAnIcZnA PoMaRacZA killed KrZySiO with a headshot from infection ***Zostales ozywiony.[ZP] Znalazles AntidotumWpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole.MeChAnIcZnA PoMaRacZA : sorySpowinowacony (RADIO): Fire in the hole!Spowinowacony killed BartusFreeStyle with mp5navyVIP Destiny : freee!!!*** MeChAnIcZnA PoMaRacZA killed Spowinowacony with a headshot from infection ***Zostales ozywiony.Destiny killed KrZySiO with augUnknown command: -hookCele !!!Cele !!!Cele !!!VIP Medyk : free rag biegaKultura !!!Spowinowacony (RADIO): Fire in the hole!Spowinowacony : zamknij ryjVIP Medyk : slowaPozostalo czasu: 16:44Zombie wykonuje cele/Za nie wykonanie celow gry Grozi BANZombie wykonuje cele/Za nie wykonanie celow gry Grozi BANZombie wykonuje cele/Za nie wykonanie celow gry Grozi BANMedyk killed BartusFreeStyle with famasUnknown command: -hookVIP KrZySiO : timeleftUnknown command: -hookUnknown command: -hookVIP KrZySiO : slowaPozostalo czasu: 16:38MeChAnIcZnA PoMaRacZA : timeleftMeChAnIcZnA PoMaRacZA : rtvSpowinowacony : vipy jak kozacza hahahahaDestiny killed Spowinowacony with deagle*** Destiny killed BartusFreeStyle with a headshot from deagle ***Spowinowacony : lizusyUnknown command: -hookRequesting tempdecal.wad from serverMaciekwmc connectedMeChAnIcZnA PoMaRacZA : ale upadl ten serwerLukasz (RADIO): Go go go!VIP Medyk : chcesz poleciec ?Maciekwmc is joining the Counter-Terrorist forceSpowinowacony : to byla grozba?Unknown command: -hookVIP KrZySiO : chyba chce*** Destiny killed Lukasz with a headshot from aug ***Unknown command: -hookMedyk killed BartusFreeStyle with famasWpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole.Destiny killed Spowinowacony with aug[EOG] Od 22 do 10 exp jest 2 razy wiekszy !VIP Medyk : takZostales ozywiony.Medyk killed BartusFreeStyle with famasMaciekwmc droppedMaciekwmc has left the gameSpowinowacony : grozby sa karalne myszkoUnknown command: -hookUnknown command: -hookpopek droppedZostales zabity przez Destiny i dostales 5 expaVIP Destiny : nie kozaczVIP Medyk : za myszke zaraz polecisz na serio ostatnie ostrzezeniepopek droppedZostales ozywiony.[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'obraza admina/gracza'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '89.69.205.244'[AMXBans] ===============================================Spowinowacony : czekam myszkoMedyk 7.Opis sytuacji: Wszyscy wbijają do jednej kampy a do drugiej nie i z tej pustej ktos z adminow spamował "cele" chociaż wszyscy wbijali do tamtej, potem zaczęły się do mnie spiny, co to w ogóle jest ? ... *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 29 Listopada 2015 przez Pawel.? Przypominam, że idiotyczne posty nic nie wnoszące do tematu będą ukrywane, a autor będzie karany. Jeśli macie coś do dodania, to opcja "edytuj", żeby nie robić spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jak widzisz dostałeś bana za obrazę admina a nie za cele wiec nie wiem dlaczego piszesz w opis sytuacji o celach jak to chodzi o obrazę. Dostałeś bana bo admin został jego zdaniem urażony ja bym tak samo postąpił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) haaahhhhahahaha. Bo zaraz walne . Mówiłem, że ,,groziłem " tobie ja Ciebie ostrzegałem, a tą myszkę to możesz wiesz do kogo mówić do swoich kolegów albo koleżanek. Po drugie wcześniej też do mnie ładne teksty pisałeś Więc dostałeś na co zasłużyłeś ;P . Pozdrowienia od Medyka ! * Do mnie mówił myszka, aby mnie obrazić to raz dwa dwóch innych adminów może to potwierdzić między innymi krzysiuDowody ? Proszę sam dostarczył,,Spowinowacony : lizusy" obraza adminów,,Spowinowacony : zamknij ryj" brak kultury ,,Spowinowacony : grozby sa karalne myszko" porownal mnie do myszki ?-_- Edytowane 29 Listopada 2015 przez Skiperek Niezależnie od sytuacji masz zachować kulturę pisowni. To nie jest wiejska karczma czy inny bar, w którym możesz sobie przeklinać do woli. Tym razem tylko ostrzeżenie słowne. i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) 1. Gdzie tu jest obraza?? 2. Grozba to groźba a ostrzeżenie to ostrzezenie admin w tym wypadku - dla ciebie 3. Nikt nie zwraca uwagi na spam na hudzie?? Podsumowujac ban niesluszny EDIT: @up dostarczysz dowody na te "nieladne pisanie"?? Edytowane 29 Listopada 2015 przez CREATIVE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Wycinek z konsoli to nie dowód, skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi